Dobry večer,poradte prosim 😖 ,mam prievan ucha!a si myslim že z toho my idú,vypadat zuby(auuu)-kaz nemam. 😉 čo s tym domacky.?
Dakujem za radu STOP blbe napady,sproste komentare! Vopred dakujem. 🙂
Teplo, cize napr. horiaca cigareta do ucha, nesrandujem 😉 Alebo z novinoveho papiera urobit sulok na konci uzky, hore rozsireny, uzky vopchat do ucha a na druhom konci zapalit- ale nie sama 😉
@gebeente77 panebože ale veď novinový papier horí strašne rýchlo. skúšala si to? ja by som sa bála že mi hlava zhorí.... 😲
Skús naozaj tie noviny....moj kolega z prace si sam bezne taha prievan z ucha....pocuje take prasknutie a je to....ak ti to bude niekto robit uvidí ako ti ide von z ucha trochu vzduchu
Zohrej sol v mikrovlnke a potom taku poriadne horucu nasyp do ponozky, zaviaz a priloz k uchu. Mne to zabera. Sol nikdy nezohrievaj v ponozke- zacne horiet. Dufam ze ti moja rada pomoze
Ja som skusala do ucha cigaretu . Bola to celkom sranda, ze mi fajci ucho, ale pomohlo. A mama mi raz strcila do ucha noviny a fungovali. Noviny stocit do kornutu, dost husto a pevno. Als nech je pri tebe niekto, aby si nezhorela.
Mne mama vzdy ohriala na noc olej kvapla teply do ucha zapchala vatou zaberalo to
Ahoj. Ja mám vyskúšané kúsok šúpaného surového cesnaku zabaliť do čistej gázy, vložiť ako tampón na noc do ucha, ráno vytiahnuť... cesnak je prírodné antibiotikum, lieči a tlmí bolesť.
Mne pomahaju kvapky Burow, na vaticku alebo kusok gazy a vlozit do ucha, z vecera do rana vzdy pomohlo
Ako dieťa som to mávala veľmi často, starký lekár mi vždy dával knôt - dlhý tenký kus gázy namočený do alpy/liehu/alkoholu a postupne mi ho vsuval do ucha... Do rána bolesť prešla...
Želám skoré uzdravenie 😉
Ja som si prekrojila cibulu a dala nahriat na panvicu a potom horucu prikladala k uchu. Poradila mi to kolegyna,ze to vytahuje zapal. Aj pomohlo velakrat
cesnak alebo cibula zrezany tak, aby sa dal vlozit ale pozor aj bezpecne vybrat von. treba sledovat ci prilis nepali. cesnak je silnejsi, urcite by som to nedavala na celu noc. babka mi zase stale radila ze si mam potriet lice a vonkajsok pred uchom klasickou alpou. ak je tam silny zapal, zvycajne vsetko teple sposobi este vacsiu bolest. ak sa to nezlepsi, urcite by som zasla k dr., lebo viem, co je to za bolest... :( skore uzdravenie
trochu octu s trochou vlažnej vody, namočiť gázu, vložiť do ucha a ráno nič nebolí
Cigareta v uchu naozaj vyskusane parkrat to zapraska a je po prievane
babskú radu asi nedám ale na noc by som si šupla nejaké analgetikum. Najlepšie flector rapid. ten mi zabral aj pri najväčších bolestiach zubov.
Uši by som mala asi stále v teple a možno žeby zabral aj teplý olejček do ucha (neviem či sa to ešte robí ale mne to dávala mamina ako malej a zaberalo)
Snáď poradí aj niekto iný
Ak by sa to nedalo vydržať, zbehla by som aj na pohotovosť....