Prievan na zuboch

1. sep 2024

Ahojte. Chcem sa spýtať, mám už pár týždňov občasné bolesti zubov. Mám pocit, že to je prepojené s uchom. Akoby prievan. Boli to len večer a v noci. Občas pár dní nič, inokedy si musím dať v noci aj 2 tabletky. Pomáha aj vata do ucha. Ale už je to dlho, neviem či ísť k zubárovi, alebo usnemu. Máte skúsenosti?ďakujem

dzulli1980
1. sep 2024

Tých príčin môže byť mnoho ... mňa tiež bolievalo ucho, keď som si dala ušné kvapky, prešlo to ... pár dní OK a zas ... bolo to zo zubu ... odkedy mi ho opravili, nemám takéto ťažkosti ... takže za mňa ako prvé navštíviť stomatológa.

autor
1. sep 2024

@dzulli1980 skúsim,akurát ja neviem povedať, ktorý zub má vlastné boli. Ale už je to v štádiu, že zajtra pôjdem.

tatiana149
1. sep 2024

Tiež mám toto. Bude to zubom

lenkatomaskova
1. sep 2024

Ja som niečo takéto riešila nedávno tieš ma bolelo ucho mi to tak strieľalo do ucha a zubu potom to prestalo a ked sa to opar dni vrátilo to bola taka bolest zubu ze som musela navštíviť zubara takto to boli ked je hlboký kaz na zube a začína zapal kanalikov ja som dostala aj antibiotika bolesť to bola neskutočná veru stale som čakala a čakala že to nič nie je až to takto dopadlo veru zubar to zisti podľa Rtg snímku

marca12
1. sep 2024

Mal by spravit rontgen a podla toho stanovi dalsi postup. Ja som takto bola u zubara. Zub to nebol,poslal ma k usnemu. Usny tiez nic nezistil nakoniec to bolo z krcnej chrbtice. Tym nechcem povedat,ze to bude aj tvoj pripad. Ale zacat treba u zubara.

autor
1. sep 2024

Ďakujem, určite tam zajtra skočím, no som tehotná, takže rongen u mňa asi nebude možný.

rebi789
1. sep 2024

Ja som to tak mala a nakoniec to bol zapálený nerv v zube, bolo ho treba vytiahnuť