Ahojte. Chcem sa spýtať, mám už pár týždňov občasné bolesti zubov. Mám pocit, že to je prepojené s uchom. Akoby prievan. Boli to len večer a v noci. Občas pár dní nič, inokedy si musím dať v noci aj 2 tabletky. Pomáha aj vata do ucha. Ale už je to dlho, neviem či ísť k zubárovi, alebo usnemu. Máte skúsenosti?ďakujem
@dzulli1980 skúsim,akurát ja neviem povedať, ktorý zub má vlastné boli. Ale už je to v štádiu, že zajtra pôjdem.
Tiež mám toto. Bude to zubom
Ja som niečo takéto riešila nedávno tieš ma bolelo ucho mi to tak strieľalo do ucha a zubu potom to prestalo a ked sa to opar dni vrátilo to bola taka bolest zubu ze som musela navštíviť zubara takto to boli ked je hlboký kaz na zube a začína zapal kanalikov ja som dostala aj antibiotika bolesť to bola neskutočná veru stale som čakala a čakala že to nič nie je až to takto dopadlo veru zubar to zisti podľa Rtg snímku
Mal by spravit rontgen a podla toho stanovi dalsi postup. Ja som takto bola u zubara. Zub to nebol,poslal ma k usnemu. Usny tiez nic nezistil nakoniec to bolo z krcnej chrbtice. Tym nechcem povedat,ze to bude aj tvoj pripad. Ale zacat treba u zubara.
Ďakujem, určite tam zajtra skočím, no som tehotná, takže rongen u mňa asi nebude možný.
Ja som to tak mala a nakoniec to bol zapálený nerv v zube, bolo ho treba vytiahnuť
Tých príčin môže byť mnoho ... mňa tiež bolievalo ucho, keď som si dala ušné kvapky, prešlo to ... pár dní OK a zas ... bolo to zo zubu ... odkedy mi ho opravili, nemám takéto ťažkosti ... takže za mňa ako prvé navštíviť stomatológa.