Nemáte prosím niekto skúsenosti s tym priesvitnym "neviditelnym" strojčekom u deti?
tiež akurát ideme riešiť strojček. tiez 14r. a som zvedavá ci mu daju klasický ci ten vynovený 😀
@unique neporadim s tym ako je to u deti. Ja som mala tento strojcek uz ako dospela, ale mozem povedat, ze to na zaciatku fakt bolelo. Mala som dojem, ze mi tie zuby vypadnu 😃 ale mozno to bolo tym, ze uz som bola dospela a uz to tam cele nebolo take prisposobive ako u deti. V kazdom pripade ho odporucam vsetkymi desiatimi. Co mi nevedeli cele detstvo vyriesit obycajnymi strojcekmi, mi Invisalign vyriesil za rok a pol 👍
@unique ako píšem, ten kovový bolí oveľa viac - pretože je "nastavený" minimálne na 4 týždne, ak to zle znáša pomôžu len lieky proti bolesti. No priesvitný si môže vybrať / má sa nosiť 20 - 22 hodím/ a tým zmierniť bolesť. Bolesť je miernejšia pretože dlahy sa vymieňajú týždenne tzn. že netlačia na zuby tak silno
Mimo toho sú to už veľké deti, ktorým sa dá vysvetliť, že trocha bolesti musia vydržať.
dcéra má Invisalign už takmer rok ...super je, môžem len a len odporúčať