Priesvitný moč

27. apr 2024

Dobrý vecer
Dnes ráno som sa zobudila na to že mi treba mocit coz sa u mňa nestáva že by som sa na to budila ale to som nejako nevnímala. No každopádne včera aj dnes so jedla trošku viac sladkeho pretože som piekla rôzne koláče a tortu a mali sme ešte od návštevy veľa veci. Ja moc často nepijem dalo by sa povedať že pijem dosť málo ale dnes som povedala že už fakt musím začať dodržiavať pitný režim tak som tak priebezne počas dňa píla vodu. Ale vždy keď som sa napila tak som musela ísť aj na wc a všimla som si mám mám moc doslova ako vodu žiadne sfarbenie uplne ma to vydesilo. Tak sa pýtam že či to môže byť niečo vážne alebo to je len z toho že som dnes pila viac ako obvykle? Ale aj tak sa mi nepáči že mám pocit akoby moje telo tu vodu čo primam automaticky vylučovalo.

zena666
27. apr 2024

Keď máš bezfarebný moč prijimaš veľa tekutín. Nič sa nedeje.

doriiis
27. apr 2024

Priesvitný moc znamená,že tej vody je možno priveľa už.Moc má byť jemne žltý,priehľadný.Ani čistý ako voda nie je dobrý,ani tmavo oranžový nie je dobry

autor
27. apr 2024

@zena666 ďakujem trošku som sa ukludnila

anavixy
27. apr 2024

Okrem toho ze vela pijes a potencialne si zatazujes oblicky (ak pijes napr 3-4 l vody zrazu ked doteraz si pila 1,5l), tak to nema co znamenat a urcite nie nic coho by si mala byt vydesena. Navyse na to aby si videla ze mas moc ako vodu by si musela cikat do nadobky, v zachode sa to zmiesa s vodou a teda aj slabe sfarbenie sa zriedi.. absolutne by som sa tym neznepokojovala. Proste si dobre hydratovana, alebo mozno trochu prilis, to uz musis posudit sama, ci si to nezobrala az prilis zhurta s tym navysenim pitneho rezimu, kazdopadne svetly moc je lepsi ako tmavsi, trosku uber s pitim a problem vyrieseny.