Ahojte, cca týždeň dozadu sme mali s priateľom sex (bez ochrany) na konci menštruácie, na čo som následne na ďalší deň dostala mykózu ale ako si vyčistím spodok tak som objavila mimo toho klasického pri mykoze aj priehľadný výtok s prímesou krvi. Nikdy som sa s tým nestretla, taktiež pochybujem že by to bola ovulácia keďže moj cyklus trvá 36-40 dní, ale človek nikdy nevie. Viete čo by to mohlo byť ?
@viki317 nebolia tá vaječníky ? Môže po byt zápal. Ja som to takto aspoň mala
@majamat vyčistím spodok myslím tak, že si jednoducho vyberiem všetok ten výtok, ktorý zhrudkovatie, toto mi vždy aj gynekologička odporučila.
@gabika9878778 práveže som cítila len také jemné ako pri ovulacii, žiadny extrém. Ono aj tá mykóza je už na konci, a pritom by som mala byť okay lebo mi gynekologička robila 2t dozadu stery a aj krvné testy kvôli dlhému cyklu ale žiadne zvýšené leukocyty tam neboli.
Ale predpokladám, že to je ovulácia podľa všetkého.
@viki317 kludne to moze byt aj z mykozy a mechanicke poskodenie. pises, ze ako si vycistim spodok ( trochu enrozumiem,a ko to ymslis,a le teda tu oze nastat to mechanicke poskodenie. pri mykoze, ci akomkolvek zapale je sliznicavyrazne prekrvena a moze lahko krvacat