Dobrý deň, chcem sa vas opytat kto ma s tym skusenosti? Najblizsiu dobu sa asi planujem objednat tak by som rada vedela ze ako to tam prebieha. Dakujem
@abcd547 normálny rozhovor. Na konci ti dá správu, kde budeš mať napísané doporučenie ako ďalej.
Neboj sa byvaju mili a taky sucitny .. prides sadnes si dr bude za stolom spyta sa ta ako sa mas ako sa citis ci mozes spavat aky problem mas od kedy cca ti je takto ci nekto v rodine ma take a da ad alebo poradi terapiu napr u psychologa ked da ad povie ti ako mas uzivat ked tak da na skludnenie kym ad zaberu a takto budes chodit na kontrolu dr si vzdy znaci ako ti od vtedy bolo keby ti je horsie zavolas a prides skorej na kontrolu 🙂 mne nap pomohol /) a to som normal zena sebavedoma
Dnes som volala sestricke na sukromny telefon nakolko maju dnes dovolenku, povedala mi ze pondelok sa jej mam ozvat, opisem jej cca aky mam problem a podla toho ma doktor zaradi, ale ze najskor az niekedy na konci maja ma objednaju..
Tak asi nemas nic akutne inak by ta hned brali vies 🙂 napr taka co mysli na smrt musi ist hned ta co ma len obavy strachy alebo fobie pocka
Uvidíme v pondelok, ja som jej moc nechcela po telefóne rozprávať, a podľa môjho názoru to sestričku ani nemá čo zaujímať nie? Idem predsa za doktorom a nie za ňou
Prave ze ked som bola ja a chcela som hned vziat kludne som jej vsetko povedala a tym padom som isla aj hned neboj sa tam chodia taky ludia nemusis sa hanbit sestricky su ok oni pocuju dene moc veci su to len ludia ja som tiez bola ako ty moc som sa hanbila a teraz vobec 🙂 kazdy jeden to vzivote potrebuje a ked ti pomozu budes sa odstupom casu nato pozerat inak 🙂
@abcd547 je to normálny rozhovor počas ktorého si on odoberie anamnézu, ty mu povieš čo máš na srdci, on urobí diagnostiku a predpise Lieky, odporučí další postup, napr terapie
Veľmi veľmi zalezi od problému ktorý chceš riešiť