Priebeh hojenia bradavíc vypálených dusíkom

forusak
3. júl 2023

Ahojte, pred 4 dňami mi kožná vypaľovala 2 bradavice vo vlasoch a nejak som si nie istý tým čo to teraz robí. Bohužiaľ po výkone mi nepodala žiadne informácie a ja som sa aj zabudol spýtať. Išiel som jej dnes volať no je na dovolenke a za 2 dni ja idem tiež takže to dlhšie nebudem môcť riešiť...

Ide o to že jedna taká vystúpenejšia je z polovice už akoby čierna chrasta, ale len z polovice, a to mi ju poriadne dlho pálila. Predpokladám, že mám smolu a budem musieť ísť znova alebo? Nie je problém že to nebude skôr než o 2 týždne?
Tá druhá je menej výrazná a menšia, tam zas sa mi zdá akoby sa s ňou vôbec nič nerobilo, vyzerá stále rovnako (aspoň podľa toho koľko mi zrkadlo dovolí sa tam pozrieť). Nezmenila farbu a zdá sa že ani tvar, iba miesto mierne boľavé na dotyk. Je to vôbec možné aby bol dusík taký neefektívny? Celkom ma hnevá ak by som mal teraz celú dovolenku stráviť s pocitom, že to je nejaké domrvené.

nevenka
3. júl 2023

@forusak tak na bradavice sa chodi na dusik opakovane...ja som bola po 3 tyzdnoch, musi to byt trocha take ako zahojene, mne tak povedala. Palila mi 4, na 2 malych sa mi urobila chrasta, odpadla a uz je to ciste a 2 boli velke, teraz po druhom raze sa mi to este akoby rozliezlo, hruuuza. Ma sa na tom urobit akoby taka chrasta, oschnut a odpadnut a pod tym sa vytvorit nova koza. Len ja som ich mala na prsiach a take vystupene, nie hlboke. No a ked som bola druhy raz, tak mi sestricka vypalovala aj dalsie, no a omylom mi dusik suchla aj na znamienko, co som jej tesne predtym hovorila, ze je to 100% znamienko. Tak uz tam nepojdem. Dobry stres mam. Odpisala mi sms-kou, ze to sa nic nestane. Mam sesterku a ta robi u plastickeho chirurga, tak mi zhrozena povedala, ze mam pockat do jesene a objedna ma na laser. No len, kolko to bude stat pri 12+ bradaviciach 🙄. Asi si skusim patlat na to cesnak s octom. Lebo uz neviem.

msnesquik
3. júl 2023

@forusak fu, no uplne neviem poradit s tym dusikom, ale ja som v zivote uz mala dve bradavice, dost odolne a dala som ich prec kolodiom a tu druhu len vitaminmi, na zimu som zacala uzivat vysoke davky vitaminov a zrazu uplbe zmizla...pripadne v dmke sa daju kupit take nalepky, ktore bradavicu znicia...ten dusik asi boli, toto je bezbolestne...skusila by som kontaktovat ineho lekara v meste

kornelies
3. júl 2023

@nevenka Sestricka nesmie vypalovat, iba lekar. No a mas riadny pruser, ak ti vypalila znamienko.
Kamaratkin syn skoncil s podobnym problemom na detskej onkologii v Ba, ked mu vypalene znamienko zacalo cerveniet. Pani docentka sa velmi hnevala na danu dermatologicku, ze ci nevidela, ze take sa vypalovat nemoze.

forusak
autor
3. júl 2023

Ok takže len čakať. Len škoda ze idem na dovolenku pred ktorou som sa chcel ostrihať do hola tak mam zrejme smolu keď ich mam vo vlasoch