Ahojte, ak ste prekonali posledne cca 3 mesiace covid - aky ste mali v rodine priebeh? Dakujem
Ako pri chripkovej viroze. Kasel, niekedy aj soplenie, potom 2-3 dni vysoke teploty, v posteli, slabost, bolest hlavy a tela. Potom rychla ulava a do tyzdna naspat v skole.
mala som pred tyzdnom, teploty dva dni, nadcha, kasel, bolest celeho tela, ako rychlo prislo tak rychlo aj odislo
pre mna zaujímavé poznanie, že to začalo u mna aj u drcéry ako ked bývame štandarne chore každá svojim spôsobom , mne tieklo z nosa, začali bolieť priedušky ( u mna klasika ked som chora) , potom sa na chvíľku pridružila troška silnejšia bolesť hlavy, vyššia teplota, zimnica ( toto trvala 2 dni) + herpes pod nosom = 2vdni silnejšia viróza, dcéra hrdlo, troška zimnica a kašeľ... - inak pre nás prvá skúsensoť s covidom
Ja som mala koncom leta, príznaky ako veľmi silná chrípka so zimnicou, horucka + bolesť hrdla. Pozitívna som bola minimálne 2 týždne. Okrem toho mesiac hrozný kašeľ.
ja mam prave, lahky priebeh len silná nadcha zatekanie soplov a nasledne vykasliavanie. nič viac. ani atb som nepotrebovala, predtym som mala 3je atb + prednison co som nevedela dýchať
U mna zvysena teplota 37.5, mierna bolest hlavy a divny pocit nose. Dalsi den bolest svalov, 37.5. Na treti den uz iba 37.5 a nic ine. Dalsi den uz ako rybicka.
syn 1 deň teplota nad 38, hrdlo, plný nos, na 5. deň mu absolútne nič nebolo.
Momentálne ťahám chorobu už týždeň, je mi len o kus lepšie ako pár dní dozadu, vobec neviem čo je toto za pliaga, čo sa na mňa nalepila, chytila som od mamky, muž odo mňa rychlosťou blesku, test som robila 2x, negatívny....príde mi to ani nie ako chrípka, skor ako kovid (mala som ho presne pred rokom) prvé dni hrozné, nevstala som z postele, teploty len 37,5 aj to len prvé dva dni, neskutočný kašel,hrdlo ako v ohni, bolesť hlavy, upchatý nos na totalku....chorá byvam fakt zriedkavo, preto ma to prekvapilo a nie a nie z toho vyliezť😒🙈
Akurat od pondelka … 1 den total KO dala som kodeinove tablety, kasel a nos vodopad. Nemam ATB len mucosolvan a nejake caje, je mi lepsie ako vcera ale nie uplne dobre. Inac uz ziadne tablety
Akurat som pn s covidom uz vyse tyzdna. Zacal mi bolestou hrdla, do toho mierna nadcha a hrozna bolest chrbta. Este v ten vecer teploty do 38, bolest hlavy a neznesitelna bolest svalov. Postupne som si presla vsetkymi priznakmi - kasel, unava taka ze ledva caj urobis, nadcha, bolest hrdla, usi, zubov… strata chuti a cuchu
Priebeh som mala ako pri chrípke, bolesti tela, hlavy, svalov, všetko. Snažila som sa čo najviac oddychovať, ležať. Aj hrdlo ma pobolievalo, veľa čaju som pila, naparovala som sa, od bolesti som si Cetalgen dala a necelý týdeň trvalo kým som sa z toho pozbierala. Teraz je toho veľa a všade.
Ako chrípka.. presne to iste.
@iriska13 mám to isté už 2.tyzdeň, skoro žiadne bolesti nuč, akurát hlieny a večne upchatý nos.naparovanie,čaje,soľné preplachy,vitamíny ,sprchy ,obklady a nič .pomôžte mi prosím,ako s tou pliagou skoncovať.
Pred mesiacom... ja som mala tri dni horucku, bolela ma hlava, upchaty nos... dcery obe bolelo hrdlo, unava, den-dva-tri ako ktoru, pricom mlada ani nemala pozitivny test - ale priznaky zo sestrou rovnake... chalani boli pozitivny necely den, salam banan, tym nic nebolo, muz podobne... kazdy to ma inak, neviem, ci ti pomoze, aky sme mali priebeh. Ale prajem skore uzdravenie.