Môj ex chodí par mesiacov k psychologicke, začal mať také smutné nálady a stavy úzkosti, on sa tvári ako trpitel ze mal ťažký život atď.. Ale počas nášho manželstva bol diktátor.. Sebavedomý s vysokým egom typu ja ja ja a len môj názor. . Príde psychologička nato aký je ci ho bude ľutovať ze chudáčik ostal sám bez ženy a deti a preto ma ťažký život a depky? .. Rozmýšľam nad tým.. Lebo keď sa človek pretvaruje.. Ci nato príde akú má povahu.
Ak to je dobry psycholog, tak by mal na to prist a ked ze je to tvoj ex, tak by ti to malo byt jedno.
@viestta isto bude hovoriť aj o mne.. A ako ho poznám.. Povie aká zla žena som bola.. A to je jedno.. Len ci ona zisti aký je.. Ked bude pri ne sladký.. Typu ja nepijem nefajčím.. Nechodím za ženami. Tak som ideálny muž..
a nie je to jedno? veď už je ex.
@mondolina tak keď by o tebe ex rozprával ľuďom lekárom atď ze si zla žena.. Nevadilo by ti to?
Ti co ta poznaju vedia, ze trepe sprostosti a ti ostatni ti mozu byt ukradnuti. Rovnako ti moze byt ukradnuty aj on aj s jeho recami
Počuj ale psychologička ťa nebude súdiť podľa toho čo on jej porozpráva o tebe... Ona tam nie je na to... Ona rieši jeho a ako mu opraviť zdravie, ty ju nezaujímaš 🤷. Ona si s ním dá sedenie a potom ide ďalej na iné sedenie s iným pacientom, nalistuje iné strany v zápisníku, stručne si prebehne kostru o čom sa bavili minule a hotovo. Ona nedrží v hlave kto má akú rodinu a čo jej rozprával o kom... To si zle predstavuješ. Ona tá psychologička bude riešiť jeho a nie teba 😉. Na teba nebude mať absolútne žiaden názor, ty pre ňu nebudeš v žiadnom smere podstatná pri terapiách 🤷.
pravdaže o mne rozprával. a čo sa mám teraz pred kým obhajovať.
ja viem aká je pravda. aj on. a psychologičke to môže byť tak jedno. tá sa toho napočúvala🙈
Ex ma depresie, ktore lieci a spracovava zo svojim lekarom. To skutocne nie je tvoj problem, on nemusi ani objektivne rozpravat o veciach, on ich rozprava zo svojho uhla pohladu...tam neexistuje ziadna "pravda" a nepotrebujes svetu dokazovat, ze vo vztahu bol problemom on. On tam nechodi kvoli tebe, nie ste par, jeho psychicke zdravie na teba nema ziaden vplyv. Nechaj ho si to v hlave urovnat, depresie nie su sranda.
veď je to ex, tak čo ťa zaujíma, čo hovorí psychologičke a aká je jeho diagnóza? A čo si myslíš, že keď povie psychologičke, že si bola mrcha, že ona to bude roznášať po celom meste? Ukľudni sa a ži svoj život bez neho
Dobrý psychológ za chvíľu. Mne dávala také testy robiť a sa po 5tich minútach zasmiala ze ja musím mať silné úzkosti a panicke ataky. A to len z jedného obrázka. Ani sme sa ešte nerozprávali poriadne. A keď ma také silné poslala by ho za psychiatrom kvôli liekom aby sa liečil, lebo tie ona predpísať nevie a ten tiež na to príde. A nech si rozpráva čo chce nemusí ta to trápiť. Zbytočne sa nad tým rozčuľuješ
Snáď...manipulátor či človek s poruchou osobnosti musí mať kvalitného terapeuta, aby ho neobalamutil.Ale majú svoje ťahy neboj sa.V podstate to je jedno co povie ostatným aká si ...veď ty im nebudeš mávať papierom pred nosom
Ak mu aj niečo zistí on to zatají a život ide ďalej.
Ty tam nepôjdeš hovoriť ako sa správal, takže čo bolo doma je v 13 komnate.Zazila som to s kamarátkou aj sa rozviedla za psychické týranie, manipulácie.On dostal odporúčanie od terapeuta k psychiatrovi lieky si vybral a po mesiaci prestal.Na terapie chodiť nechcel manipulátor si nikdy neprizná chybu ostatní mu ubližujú.
Raz ma niekto povahu a tým má plus mínus stále rovnaké správanie, reagovanie na problémy....
On bol "normálny" poznám ho 20 r pokým neprišli deti stres, veľké výdavky život v pohodlí skončil a mal výbuchy zlosti, urážanie, ponižovanie...
V práci pán v saku s 2 VS doma hovado trestal deti, kričal atď...
Je to psychologicka a nie nechtárka, myslis ze ju to zaujima a nedajboze bude dalej o tom klebetit? A to ze je muz najhorsi si mysli kazda zena po rozvode.. iba zeby nie.. na kazdom rozchode maju zasluhu dvaja 🤦🏼♀️
Inak táto téma je vlastne o čom ? Lebo mi pripada, že si praješ aby ho každý videl len v zlom svetle a riadne mu to spočítal.
Rozvod ťa značne poznačil a asi túžiš po pomste. Nehladkaj si vlastné ego.
Je to prehra pre obe strany.
Psychologicka mu bude chcieť pomôcť a áno, bude mať s ním súcit v zmysle pomôcť mu sa zaradiť do normálneho života.
Psychologicka nie je rozhodca ani rozvodvovy sudca.
On chodí na terapie, je na tom zle a treba mu pomôcť ako každému človeku.
On nechodí za psychologičkou aby ho zmenila podľa tvojich predstáv a poriadne mu vynadala. To psychológovia nerobia.
Nie si v ľahkej situácii a možno by ti pomohla tiež psychologicka... samozrejme iná.
@mantilka vďaka za názor. to je len tvoj pocit.. Život spočítava sam každý človek ktorého stretneme nás niečo učí. Každá situácia v živote nás niečo naučí.. .. Netúžim po žiadnej pomste.. Ne som hlúpa zaťažovať si život takými vecami.. Rovnováha a harmónia.. To je dôležité.. A nikto nikoho nezmení...
prečo ťa zaujíma tvoj ex?🤔
@hara_vara z ľudského hľadiska..
O mne rozprávajú ešte horšie a je mi to úplne jedno. Tí, ktorí ma poznajú, mu to neuveria a ostatné ma nezaujíma.
V niečom rovnováha a harmónia chýba...keď riešiš psychologicku ex až na MK. Ale je to pochopiteľné, rozvod je veľká rana pre oboch. Hľadaj tu rovnováhu a harmóniu a ver, že psychologicka je mimo teba. Prajem ti, nech si šťastná.
@mantilka ďakujem. Tak MK je fajn.. Počuť názory ľudí ktorých nepoznám. Ved ľudia tu píšu rôzne témy
Vies, ono to tak vyznieva, ze si este nevysporiadana s novym stavom. On chodi k psychologicke, ale, ona s Tebou nic spolocne nema, uz ste po rozvode, on si riesi svoj problem. Moze Ti byt jedno, ako Ta vykresli.
Takto som to mala aj ja. Prvá psychologička nato neprišla. Až na cirkevnom súde ho prekukli jeho práve "ja" . Kľudne napíšte správu, ak chcete
Dobry psycholog ho rozpitve a dlho tam divadlo hrat nebude