Som necelé 4 mesiace po gyn.operácii cysty na vajecniku a zdá sa mi, že som od tej doby dosť pribrala do brucha. Životný štýl som nijako nezmenila, strava a pohyb všetko rovnako ako predtým ale keď sa napr pozriem na fotky seba pred operáciou, brucho som mala o dosť štíhlejšie a teraz mám na ňom dosť tuku, aj keď stiahnem brucho tak pomaly žiadna zmena a predtým keď som stiahla brucho mi trčali pomaly rebrá 😃 neviem ci toto celé má s operáciou súvis alebo nie, možno ak ste tu niektorá po podobnej operácii a zhodnotíte tiež 🙂
Určite to má súvis s operáciou. Treba sa ale opýtať lekára, či to je normálne alebo nie a či môžeš očakávať že ti to zmizne alebo je to klasicky tuk okolo brucha. A hlavne ak si bola na gynekologickej operácii tak hormóny robia veľmi veľa.
Tak vnutorne rany v tele sa dlhsie hoja, mozno ze ste ani nepribrala...len mate nejaky opuch....ja som mala predrakovinove stadium krcka a ja som uz par mesiacov pred operaciou nevedela nijak schudnut a po operacii som mala bolesti este par mesiacov a tiez velke brucho....skuste pockat mozno sa to samo ukludni