Ahojte, pribrali ste z Paretinu?
@lesiaoldi z akej váhy ?
@malaliliaeli 53, ale aj to bolo málo, celý život sa snažím pribrať a po 4 rokoch sa mi vratil tinitus a kvôli tomu som ešte viac schudla :(
Chcela by som aspoň 10 kíl pribrať
Pribrať z Paretinu sa nemusí, brala som ho dosť dlho a držala si váhu 50+/-. Až po pôrode, keď sa mi zmenili hormóny a bola mi opäť nasadená liečba mi narobil šarapatu v tele, zvýšil prolaktín a začala som priberať. Ale toto nie je nič žiaduce. Zmena hormónov mi zmenila nielen telo aj cyklus. To sú ale vedľajšie účinky. Niekomu môže zase viac chutiť jesť... Toto nie sú veci, na ktoré by som sa spoliehala.
@michaella24 viem, že to nie je asi zdravé, keď sa z liekov priberie. Len ja ho idem užívať dúfam len kratkodobo, kým poriešim tinitus. A keby priberiem, bola by som rada. Kedysi som brala serlift pred 12 rokmi a z toho som začala dosť priberať, no potom už nebol dôvod na antidepresíva, tak mi ho doktor vysadil..
@lesiaoldi ja som pri depresii skončila na 48 kg a bez spánku.Ako prvé čo mi lekárka nasadila mizraten 1/2 z 15 mg.Pomohol ale už ho mám cca pol roka a čakám kedy pôjde preč,už idem cez svoju váhu😳už som nad kvázi svoj limit .Musím sa veľmi strážiť a potláčať hlad .Takže ak nespíš dobre a malo ješ tak toto isto pomôže😄
@lesiaoldi ano
@jezis_ta_miluje a koľko?
@lesiaoldi 15 kil
@jezis_ta_miluje za akú dobu užívania? Chutilo ti viac jesť? Ja beriem 4 dni a zatiaľ stále žalúdok ako sušené hrozienko.
@lesiaoldi za 10 dní chuti až priveľmi
navstiv
Koinonia Ján Krstiteľ buď Prešov Košice Vyšný Klátov Alebo Sklené či sa týka Západu Bratislava pomôžu ti vyjst z depresie uzdravis sa pekný deň
@lesiaoldi nie, nepribrala. Schudla som, ale to umyselne, drzim dietu, jem hlavne zdrave jedla a cvicim.