ahojte, pribral niekto po užívaní týchto nápojov?
@mogaa ja jem aj raňajky aj obed-večeru
no tak pokiaľ nejedávaš desiatu a olovrant a nezmeníš stravu - len pridáš aspom 2nutridrinky denne, tak by si mala niečo pribrať....ono priberieš jedine ak tvoj kalorický príjem bude vyšší ako výdaj alebo znížiš kalorický výdaj(pohyb).....to môžeš docieliť buď kalorickejšou stravou, väčším množstvom stravy alebo napr.pridaním tých nutridrinkov k strave....a samozrejme záleží aj od toho či nejde o zdravotný problém alebo jednoducho genetiku...
@mogaa no zdravotný problém mám psychicky a čakám na vyšetrenie u gastro ešte
inak ak nejedávaš desiatu a olovrant, tak skús najskôr niečo na desiatu a olovrant - napr.len chlebík s maslom/syrom/šunkou s rančinou, paprikou alebo jogurt, krupičná kaša....pred spaním kakao
@mogaa skúsim ja som mlieko vylúčila úplne od seba kvôli bolestiam čo mám ale tak skúsim pridať oor
inak ak máš bolesti tak tam bude skôr zdravotný problém.....ak sa trápiš si nešťastná, tam sa chudne bežne....
@mogaa trápim sa kvôli bolesti áno, mna pichá pod rebrami a niekedy aj nižšie všetko ok mám akurát ešte hadicka ostáva
Mne nepomohli. Uz 5x gastro atd a vobec nic. Tiez to mam skor asi psychicke. A najhorsie ze ma to ubija ak vidim ze proste ta vaha sa hore nechce pohnut. Od 12r to takto mam a ani po 2 tehu to neslo hore
@evuska135 ja som ešte nerodila je pravda že geneticky nemám po kom byt pri sebe viac ale štíhla no rada by som pribrala, ja neviem môže byt že psychika umna ale prv nech sa pozrú hadicou a vylúčia ostatne
Ako jasne treba vylucit vsetko.Ja som bola uz 4x na gastro, stale tabletky na zaludok a nic.
Takze mne osobne nic nepomohlo. Este som aj chytila cukrovku v tehu. Takze mna toto vsetko ubilo a stragila som nadej na pribratie uz 🤷♀️
môžeš pribrať a nemusíš....musíš to brať ako doplnok k strave,teda nie miesto stravy......teda napr.miesto desiatej a olovrantu ano, ale miesto obeda, raňajok či večere nie - lebo je to cca len 1200 Kj......ale ak si to dáš miesto ovocia ktoré má málo kalorii, tak tvoj energetický príjem bude vyšší, prípadne ak si to dáš miesto olovrantu keď bežne medzi obedom a večerou neješ....