Prosím vás pribrali ste po antidepresivach a zostali ste sexuálne menej aktívnejšie? Veľmi sa týchto nežiadúcich účinkov obávam, pretože viem že by mi to spôsobilo len ďalšie psychické problémy.
Treba si dat na misku vah plusy a minusy.
Ked mas vazny zdravotny problem, kde potrebujes antibiotika, neuvazujes ci ano alebo nie ale beries ich. A tiez antibiotika ti dokaze na mesiace rozhadzat organizmus.
Ak pribereies 5 kil, ale prides k sile, mysel sa ti obnovi - je to podstatne viac
Ano presne vsetko ma aj plusy aj minusi ja som tiez pribrala no a ked som sa zacala stazovat ze priberam tak mi povedal mudr ze to je dobry signal ze lieky ucinkuju pretoze telo a mysel sa upokoji .Vela krat si hovorim ked ma zacne trapit vaha ze co vlastne chcem byt chuda troska bez zivota alebo pribrata ale spokojna😉
Áno a áno. Pribratie ale nebolo nejako moc výrazné. Každopádne takto nad tým nemôžeš uvažovať. Pokiaľ lieky potrebuješ tak ich potrebuješ a hotovo. Toto sú v živote maličkosti a dôležitejšie je aby si bola v pohode.
Viem, že existujú lieky z ktorých sa priberá menej. Myslíte, že keď doktorovi spomeniem že by mi prírastok na váhe mohol viac uškodiť ako pomôcť zváži túto alternatívu?
Ja som pribrala no, ale sexuálne aktívna som stále rovnaká, čiže celkom dosť. 😁
Nikdy sa nepriberá z liekov (ak nepočítame tie ktoré zadržujú vodu) Vždy sa priberie zo stravy. To platí aj pre hormonálne lieky. AD ti uvoľnia myseľ a to spôsobí ak väčšiu chuť do jedla. Ja som z nich neprebral. Libido klesne ale to je vlastne aj dobre. Nie je to zas tak že vôbec sa nedá. Závisí od psychického stavu. Ale aj keď je dobrý sex nemusí fungovať jednoducho ti nebude tak chýbať. Ale zas poteší ťa. Moderne AD sú skvelé. Spomínam rád keď som ich bral. Človek je kľudnejší. Nik na tebe nezistí že ich berieš. Budeš sa aj smiať aj plakať ako pred tým. Akurát sa nezasmeješ na každej hlúposti a nerozruší ťa maličkosť. Proste oni kontrolujú výkyvy ani hore ani dole ťa veľmi nepustia. Ani to nebudeš nejako vnímať. Až keď ich potom vysadíš, pocítiš väčšiu citlivosť. Ale zas s nimi nie si necitlivá to vôbec nie. Len ťa nič tak neeozhodí hned.
Máte tu niekto skúsenosti s bupropionom, malo by to byť antidepresivum ktoré neovplyvňuje sexuálny apetít a a neznižuje chuť do jedla. Vraj sa predpisuje ľuďom, ktori tieto veci chcú mať na poriadku