Ahojte,
idem na dovolenku budúci týždeň a akurát mi vychádzajú mršky, tak som si dala predpísať Norithesteron. Mala by som ho brať asi tak 14 dní. Práve som schudla 22 kíl a som veľmi citlivá na váhu, tak sa chcem opýtať, kto užíval toľko dní, mali ste problém s váhou? Nechcem pribrať, naozaj nie
Asi zo ziadneho lieku nepriberies, ze konkretne z lieku. Niektore lieky zvysuju chut do jedla a to uz je na tebe, ci to ukorigujes alebo nie. Ale ci norethisteron patri k nim, to neviem, myslim, ze 14 dni je kazdopadne v pohode.
Keď potrebujem posunúť beriem a nikdy som nepribrala . A to tiež som po schudnuti na depku z každého kg navyše
@jozifkaa nie, max budes mat brucho nafuknute ako pred ms , pocitovo budes mat dojem, ze si pribrala, ale to s menzesom po vysadeni tabliet odide. Tipujem, ze to chces na posun menstruacie? Ja som takto posuvala vela krat, bola som vzdy spuchnuta( podbrusko, tvar, cela som si pripadala podliata a tucna) a strasne nervozna, podrazdena. Ale na kazdeho moze posobit inak, poznam zeny, co to ani brat nemozu, lebo im to narobi galibu aj na dalsie nasledne cykly, aj zeny, co nemaju absolutne ziadne vedlajsie ucinky.
Ja aj 16 dní som brala a nič sa s váhou nestalo