Chcela by som sa spytat ci sa pribera z antidepresiv.
A ako to obmedzit?
Nechcem drzat drasticke diety a aj som zaradila rychlu chodzu a nedari sa mi stopnut vahu.
Ahoj ja beriem tiez antidepresiva a dost som pribrala.ja sa snazim aj menej jest ale aj tak priberam
Ja som bola chuda ako prst a odkedy beriem antidepresiva tak som pribrala uz 40 kg.Vobec sa necitim zivsie je jedno ake ad som mala furt som ospala z nich
@philadelpia som rada, že som sa vždy dostala z problémov bez toho, ale tiež som mala na mále, ale našťastie som sa pozbierala, držím vám palce..
aj ja som pocula ze sa z nich velmi pribera, skus sa obratit s tymto problemom na doktora a mozno na nejakeho vyzivneho poradcu, ktory ti bude vediet nastavit jedalnicek tak, aby si az tak moc nepriberala.
hej antidepresiva mozu sposobovat priberanie ale zase na druhej strane ide teraz o tvoje dusevne zdravie a to ze priberies par kilo nemusi hned znamenat, ze budes chora fyzicky, snaz sa citit prijemne tak ako si, vela sa hyb, papaj zdravo a bude dobre uvidis
@philadelpia zo žiadnych liekov ako takých nepriberieš....sú akurát lieky ktoré podporujú chuť do jedla ....priberáš pokiaľ je kalorický príjem dlhodobo vyšší ako výdaj.....to je ako keď niekto povie že v prechode sa priberá.....človeka v prechode ovplyvňujú hormóny,ale vekom sa spomaluje metabolizmus takže aj príjem sa musí automaticky znížiť....
@philadelpia ano z toho sa pribera dost, nebrala som, ale pocula som od viacerych, ze po takejto liecbe dost pribrali..