Ani neviem ako, skončila som na AD. Mám neskutočnú chuť do jedla, zjedla by som aj slona. Od januára som poctivo, pomaličky chudla. Konečne som spokojná so svojou váhou. A keď si čítam tie prírastky hmotnosti ľudí má AD mám chuť sa na to vykašľať.
Ale predsa, ak by som sa stravovala v udržiavacom režime (stravu myslím) nemám ako pribrať nie? Či prečo ľudia na AD priberajú? Niekde sú to prírastky aj 25-30kg. Čoho iného ak nie zo stravy?
Ja som pripbrala, ale ako hovoríš, že furt som musela čosi jesť. Mne bolo z niektorých AD tak zvláštne zle, že som nemohla mať ani trochu prázdny žalúdok, lebo mi bolo zle. Preto som furt čosi vyhryzala (toto isté som mala aj v tehotenstve, bez AD).
Povedala som doktorke a lieky zmenila. Chuť do jedla taká výrazná potom pominula a aj šťavy, že mi bolo stále zle, ak som nebola najedena
Vďaka za odpovede
Z AD sa pribera pretoze https://www.drmax.cz/zeptejte-se-lekarnika/prib....
Já som tiež z nich pribrala
Priberanie vôbec nemusí byť. Ja som ich brala niekoľko rokov a nepribrala som nič. Až neskôr, ale nie kvôli prejedaniu. Áno, môžu zvýšiť chuť do jedla a niektorí ľudia priberú týmto spôsobom. U mňa antidepresíva spôsobili hormonálne zmeny, vyskočil mi prolaktín a začala som náhle priberať. Mohla som sa stravovať ako som chcela, tá váha sa jednoducho nepohla, cvičila som, kalorické tabuľky používala... Tak som si dala spraviť hormonálny profil. Takže aj toto môže byť jeden z dôvodov, prečo sa to deje.