Ahojte berie niektorá kventiax a escitalopram? (Beriem to len 5 mesiac, som po pôrode) ..a k veci ..pribrala som 7kg , môže to byť liekmi alebo stravou? Ďakujem
Ja som zatiaľ pribrala z ad 7 kg, stihla som to za tri mesiace potom, čo mi mudr zvýšila dávku a odvtedy sa zubami nechtami držím na tých svojich 100. Aspoň nech to nejde viac hore, keď to už nejde dole, ale inak som spokojna. Beriem dulseviu.
Ach baby som z toho smutná vždy som mala 62-68kg , teraz po tehotenstve 90kg ako nejaké prasa ..ale začala som sa zdravšie stravovať aj cvičiť..tak veľmi dúfam,že aspoň 10kg dole dám 😞
@ikaros332 pri escitile som pribrala 33 kíl za 2 roky. Aj keď som sa snažila, stále šlo hore. Keď mi zmenil na valdoxan, najprv sa váha zastavila a o chvíľu začala pomaličky klesať (sama od seba, nič doma nemenila, aj manžel mi to potvrdil, že to nebolo o prežieraní). Následne vdakaBohu cvičením a počítaním kalórií šli kilá dole. Predtým keď som aj nejaký čas menej jedla a cvičila, stále každý týždeň vyššia váha.
kventiax? z toho sa priberá... 😉
@deti95060810 máš skúsenosti s tým liekom?
Escitalopram beriem druhy rok a nepribrala som z neho vobec nic. Kventiax som brala asi tri mesiace na preliecenie nespavosti a veru som po nom nieco pribrala, ale tak max 2 kila. Pamatam, ze mi po nom velmi chutilo a hlavne som stale bola hladna, ale to len zo zaciatku, potom uz ten hlad nebol taky velky. A prihlasila som sa v tom case aj od fitka a chodila som pravidelne niekolkokrat do tyzdna cvicit a dalo sa to.
@ikaros332 môže .. moja teta keď brala antidepresíva pribrala 20 kg.. ale veľké množstvo z toho spôsobilo zavodnenie tela
Brala som antidepresíva 2 roky...ja som schudla...
@ikaros332 áno... vyhodila som ho...
@ikaros332 Nepíšem že Nemôže sa pribrať z antidepresív...ale moja skúsenosť je skôr taká že keď som bola v strese nechutilo mi papať, ako náhle AD zabralo zachutilo mi...tu som ďobla, tam som ďobla a šup 90 kg