Ahojte, tie co beriete antipsychotika a antidepresiva velmj priberate na vahe?. Ja mam za rok 10kg hore a placem z toho. Ako si pomoct? Dakujem
Ja by som povedala, že primárny problém nie sú lieky, že z nich sa priberá. Problém je asi to, že podporujú chuť do jedla. Takže treba sa akurát krotiť pri jedení.
@motylicek07 ahoj áno priberám z antidepresiv aj antipsychotik. Ale lieky prestať brat nemôžem. A je jedno aké som už mala
@motylicek07 ano, aj ja priberam. Mam na sebe 9kg za 6 mesiacov. Mam brutal chut na sladkosti. Akoze... Neviem s tym poradit. Aj teraz som zjedla velku oreo milku cokoladu. 😭 TERAZ.
Ale brutal dobre mi padla. 🤤
Zacinam si myslieť že psychike nepomáhajú tie ad ale tie sladkosti čo popri tom ľudia zjedia 🤣
dcéra tiež tak priberá... u nás ešte funguje to že sladkosti nekupujeme, a dáme len jej toľko jesť koľko uznáme za vhodné... inak by toho zjedla aj za kýbeľ...
raz mi dali take lieky, co nemali ziaden ucinok a 20 kilo aj viac za dva mesiace plus a este ani moju diagnozu neboli.
a co beries? A cvicis alebo sa dobre stravujes?
@motylicek07 a co berieš? Ja teda by som veľmi rada nabrala pri ad 😔a jem teda sa dá povedať. A psych stým ráta ze pôjde váha hore ale ja beriem 2 mesiac iba. 2kg zatiaľ iba. No ale som chudá dosť tak to není vydiet tak.