Priberanie pri psychiatrickych liekoch

motylicek07
30. máj 2022

Ahojte, tie co beriete antipsychotika a antidepresiva velmj priberate na vahe?. Ja mam za rok 10kg hore a placem z toho. Ako si pomoct? Dakujem

fairyprincess
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
stanulienkat
30. máj 2022

Ja by som povedala, že primárny problém nie sú lieky, že z nich sa priberá. Problém je asi to, že podporujú chuť do jedla. Takže treba sa akurát krotiť pri jedení.

lucia851
30. máj 2022

@motylicek07 ahoj áno priberám z antidepresiv aj antipsychotik. Ale lieky prestať brat nemôžem. A je jedno aké som už mala

111jozefina111
30. máj 2022

@motylicek07 ano, aj ja priberam. Mam na sebe 9kg za 6 mesiacov. Mam brutal chut na sladkosti. Akoze... Neviem s tym poradit. Aj teraz som zjedla velku oreo milku cokoladu. 😭 TERAZ.
Ale brutal dobre mi padla. 🤤

nicicka
30. máj 2022

Zacinam si myslieť že psychike nepomáhajú tie ad ale tie sladkosti čo popri tom ľudia zjedia 🤣

deti95060810
30. máj 2022

dcéra tiež tak priberá... u nás ešte funguje to že sladkosti nekupujeme, a dáme len jej toľko jesť koľko uznáme za vhodné... inak by toho zjedla aj za kýbeľ...

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dagmarovita
30. máj 2022

raz mi dali take lieky, co nemali ziaden ucinok a 20 kilo aj viac za dva mesiace plus a este ani moju diagnozu neboli.

kittykat22
30. máj 2022

a co beries? A cvicis alebo sa dobre stravujes?

texik1
31. máj 2022

@motylicek07 a co berieš? Ja teda by som veľmi rada nabrala pri ad 😔a jem teda sa dá povedať. A psych stým ráta ze pôjde váha hore ale ja beriem 2 mesiac iba. 2kg zatiaľ iba. No ale som chudá dosť tak to není vydiet tak.