Priberanie po Serlifte

7. sep 2022

Ahojte,pribrali ste pri uzivani tohto lieku?Ja po mesiaci a pol uzivsnia uvazujem,ci brat dalej,zda sa mi,ze tento neziaduci ucinok tam bude.Len ci ma zmysel menit za iny...mozno to robia vsdtky antidepresiva.Da sa nejak si pomoct?

yvkay
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zobaka
7. sep 2022

ja som ho musela vysadit, ta zravost sa nedala udrzat, depresia je hrozna vec, ale byt ako skrina je rovnako hrozne, takze isiel do kosa

vanda323
7. sep 2022

Ahoj ja beriem escitalopram a do teraz som ani neschudla ani nepribrala, ale v poslednej dobe mám brutalne chute neviem sa kontrolovať fakt to dom ešte nikdy nezažila ani keď dom bola tehotná 🤰

autor
8. sep 2022

Dakujem Vam

autor
8. sep 2022

@zobaka zacala si uzivat nieco ine?Ak sa mozem opytat.

yvkay
8. sep 2022

Užívala som eliceu a z nej som priberala, ale rapídne😏 rok som neuzivala AD, čosi sa mi podarilo schudnúť, teraz beriem znova naspäť AD serlift actavis, z nich vôbec nepriberam, ešte som aj schudla, tak neviem, možno na každého inak účinkujú AD.

autor
8. sep 2022

@yvkay aha,vdaka

zobaka
8. sep 2022

odvtedy uz asi 6 inych :D

zobaka
8. sep 2022

@yvkay ja schudla skoro 12 kg naopak pri escitaloprame, ale cielene, jedla som menej a cvicila som, ked som sa prestala kontrolovat pribrala som naspat, ale myslim, ze nie su vyslovene priberacie, aj ked je pravda, ze na escitaloprame dost ludi naberie kila