Priberá sa z antidepresív?

28. mar 2022

Dobré ráno prajem. Psychiatrička mi predpísala antidepresíva beriem ich zatiaľ pár dní ale dočítala som sa že z nich ženy priberajú. Chcem sa spýtať tie ktoré s tým máte skúsenosti tak priberá sa z tých antidepresív alebo antidepresíva podporujú chuť k jedlu? Je tu niekto kto ani nepribral? 🙂 Ďakujem za odpoveď 😊

snazilka_bio_mamka
28. mar 2022

moja svagrina je pschiatricka pacientka, berie dlhodobo silne antidepresiva a ma 150kg rovných ale popravde, keby moze tak zozerie aj mňa, cize ak mas nejaku volu tak nemusis tak pribrat.

lucia851
28. mar 2022

Ja beriem antidepresiva aj iné psychiatricke lieky a moc mi chuti jest, som dosť pribrala. Ale musím začať s tým niečo robiť

suzitok
28. mar 2022

Antidepresíva nepodporujú chut k jedlu, ale davaju cloveka do psychickej pohody, cize aj zaludok lepšie funguje a cloveku chuti jest...nie je to o liekoch, ale o pevnej voli

kozova87
28. mar 2022

Zo samotnej tabletky nepriberies,priberies z toho,ze ti bude chutit viacej jest

lasona
28. mar 2022

Zo samotných liekov nemáš ako pribrať..ale podporujú chuť do jedla, ja som užívala antidepresíva 2 roky ale ja som schudla 11 kilo...to ale neznamená že sa s nich chudne...

stastna17
28. mar 2022

som 2 mesiace po dobrati antidepresiv a schudla som 5kg, nie nepribera sa z AD ale z toho co jes, a ak ja podporuje chut k jedlu je na tebe ci jest viac budes alebo nie alebo ci sa nezacnes hybat. ja som absolune chut jest viac nemala.

vsauce_
28. mar 2022

Mám rok AD a skôr som schudla ako pribrala. Niekto to priberanie pripisuje k tomu, že človek sa začne cítiť lepšie a dopraje si.

andreafa
28. mar 2022

Ja som z AD nepribrala, ale z toho, ze som zrala ako prasa 🤦‍♀️ teraz po 10tich rokoch som znova na AD a davam si pozor, jem zdravo, primerane a schudla som 7 kil 🙂

kristin00
28. mar 2022

Ja som pri AD schudla. U mna to bol nežiadúci účinok Alventy, vôbec mi nechutilo jesť a za pól rok čo som užívala som schudla cca 7kg.