Ahojte zistili mu cukrovku lenže problém je že on nechodil celý život ku doktorom .. on ju môže mať ktovie koľko lebo príznaky ignoroval myslel si že to je bežne.., a fajčí krabičku denne roky….
Teraz mu bolo strašne zle a volali mu sanitku urobili testy a vysoký krvný tlak a zistená cukrovka
Bože… on na tu cukrovku fajčil možno aj roky ..
čo sa môže stať ?
Poznám ľudí čo majú cukrovku a fajčia. A väčší hriech je strava a pohyb ako to fajčenie. A ešte alkohol to by som riešil.
@markusrasford no on nechodí nikde z domu peši len autom.. robotu ma sedavu tiež v aute .. stále pije aj potajomky je to alkoholik…
Ako píše @kacena4 úplne súhlasím a to si musí upratať v hlave. Buď sa začne liečiť alebo ho čaká náročné obdobie. Fajčenie je v tomto prípade najmenšie zlo.
jaaj ked je alkoholik tak to sa skor upije ako skonci na cukrovku
zbytocne volat sanitku akns tym nic nechce robit (prestat pit a drzat dietu a pohyb
a teda dufam ze som zle pochopila ze prinpracinsedi v aute (je sofer) a pije
* čo sa môže stať ? *
ušetrí sociálnej poisťovni vyplácanie dôchodku
poznal som podobného, k doktorom nechcel ísť, tiež vysoký tlak, z nemocnice podpísal reverz a už nežije
@maranco no on ma 50.. a fajčí v podstate celý život krabičku denne… a pije cele víkendy a keď príde z nočnej ráno tak si musí vypiť pred spaním
@mamina7070 no on pije hlavne cele víkendy keď ma voľno ale to že vkuse … a ráno keď príde z nočnej tak ide spat ale musí si predtým vypiť.. dúfam teda že keď večer už ide na nočnú tak nepije…..
no dobre, a čo ty ako synova frajerka s tým chceš spraviť? Tvoje božekanie ničomu nepomôže, porozprávať by sa s ním mal jeho syn a hlavne by si mal zdravotné riziká uvedomiť on sám. Ak nie, ty s tým nič neurobíš
nic co by sa stalo? vsak cukrovka je o dietnom rezime a udrzani si cukru v istej hladine co s tym ma fajcenie? jedine ze fajciari zomieraju skor na zlynanie srdca a ciev...