Ahojte. Potrebujem poradiť, aj keď odpoveď už sama dávno dobre viem. Mám 22 rokov. Od 18 som vo vzťahu s teraz 37 ročným. Obdobie môjho dospievania nebolo moc zdravé. Neprirodzene cez hladovky som chudla a mala na svoju výšku veľmi málo kíl. Všetci ma ale za to chválili a ja som v tom pokračovala, aj keď som si uvedomovala, že som chorá. Po strednej škole som ale pribrala už 6 kíl. Nie som tučná, ale samozrejme už nie tak chudá, myslím si, že som normálna. (170cm a 63kg). Môj priateľ, s ktorým som od dôb, kedy som bola chudá ma však teraz za váhu rozmiešňuje. Chytá mi brucho a hovorí o slanine (popri tom ho mám chudé, len nie už tehličkové, ako keď som bola vysušená) a nadáva mi za druhú bradu???!! Stále ma pripomienky k mojej postave proste. On má proste rád také veľmi chudé, ako som bola. Ja som však spokojná teraz. Netrápim sa už tak, nehladoviem a cielene nezvraciam. Pozná túto moju stránku, no aj tak stále do mna rýpe a chcel by, aby som bola rovnaká. On je popri tom ženskej postavy a vôbec nemá telo alfasamca, aby mne niečo hovoril.
Vie, že ma to trápi, vidi ma plakať, no stále si robí srandu, aj keď to nachvíľu zahovorí a ja mu odpustí.
Ja sa však kvôli nemu cítim ako totálna tučná krava, s ktorou je len z ľutovania. Navrhol mi samozrejme cvičiť, no len behaním. Keď som ho volala však do posilky, tak on povedal, že to platiť nebude a môže aj vonku cvičiť. Z druhej strany mi kúpi sladke, urobí nezdravé jedlo a všetko, no potom mi povie, že som ťažká a máme skoro rovnaku váhu. On má (175 cm a 65kg).
Neviem čo robiť. Ja na sebe vidím, že som pribrala, urobili sa mi aj strie medzi stehnami, čo som včera písala o ranu na ich zmierenie. Ale neberiem sa ako tučnú, či obéznu, ako ma on vykresľuje. Mám úplne normálnu ženskú postavu, ku ktorej patria stehná a boky.
Samozrejme, že som bola v 18 iná, ale človek sa mení a ja som teraz šťastná a konečne s pravidelným stravovaním.
Netrapim sa vôbec kvôli postave (len pre strie som obcas neštátna), ale preto, že ho ľúbim a on ma takto uráža a mna to strašne bolí.
Inak ako človek je dobrý a správa sa ku mne okrem tohto pekne.
Kks vykašli sa na neho na debila. Ja som ho v živote nevidela, no podľa toho čo píšeš, ked to mám napísať sprosto, je pre teba starý, totálne neempaticky a s tou výškou a váhou musí mať postavu ako baba...chudý tajtrlik bez svalovej hmoty, eeeek
@pribinak Vekový rozdiel problém nie je.Ja ho mám tiež a mám perfektného muža.
Ona si natrafila idiota a s tým vek nič nemá.
Tú poslednú vetu si tam vôbec nemusela písať, to je čistý klam.. Otvor oči dievča, je to kreten. Máš určite na viac! A postavu máš peknú, nedaj sa deptat preboha 🤦♀️
@modrykoniicek možno má. K seberovnej žene by si toto možno nedovolil, k decku áno
Lubis ho aj ked Ti zamerne ublizuje a rozplakáva Ťa, takých tu uz boloo, potom stratili vzacny čas zivota a mozno plakali ako slobodne matky pohladom na dieta kompletnej rodiny ci tyrane samy niekde v izbe s antidepresivami. Zivot je prilis kratky a cenný aby si ho prezila s niekym kto ta robi nestastnou. Bud silná, vela si uz tak mlada prezila, uvedom si, precitaj si nieco o spoluzavislosti, pocite menejcennosti, asertivite.. a opusti ho. Co povies na jeho charakter? To sa Ti paci take chovanie? Zazila si podobne chovanie aj predtym s niekym inym, napr. v rodine?
@pribinak Tak neviem ako to brať.Ale ja mám tiež po 20tke xy rokov a môj muž po 35 a správame sa k sebe rovnako.Decko žije u rodičov pokiaľ viem a nechodí do práce.
Moja mama v 23 rodila, vydatá.
Som nevedela, že dospelá budem až v 40tke.
Myslím to ironicky samozrejme.
naco ti je chlap o ktoreho sa nemozes,,opriet,,?Za par rockov pri normalnom chlapovi sa budes v duchu smiat aka si bola blba.Mas 22,mas si uzivat radosti zivota a nie sa trapit nad debilom
Tu ma napadá len jedno: "nemilujte debila co vám kouka na kila..." A presne ako už písali baby, chlap čo má 65 kíl tiež žiadna sláva...
Pošli ho do riti, alebo mu začni robiť to čo robí on tebe.
To čo je za....? Vypočítaj BMI, bude cca 21. Pred tehotenstvom som mala 170/60 a nikoho nenapadlo, že som tlstá. Má problém s Tvojou váhou???? S akou? Trčiace rebrá, fakt ideál krásy..... 🙉 Hneď ho umravni, že poriadny chlap meria aspoň 185 cm a váži 90 kg, tak nech sa posnaží ;) Lebo chlap, pes, auto a vianočný stromček musia byť veľké... 🙂
Na odľahčenie tu máš dobrý vtip
@modrykoniicek ja neviem, sedíš si na vedení? Nikde nepíšem že je to tak vždy, odpísala som autorke témy, keďže si myslím že v ich vzťahu to tak je
@misel714 mám taký pocit, že si na tebe dvíha ego. On sám nie je vôbec postavou chlap, naozaj takmer ako ty. Ja mám podobne miery tvojim a teda tučná nie som a všetci mi hovoria práve naopak. Nebuď s chlapom, ktorý ti takto ubližuje. Kúpi ti sladké, ale vadia mu tvoje kilá, pritom máš sklony k bulimii.....no čo dodat....kus blbca to je 😅
@lentilkaxxx ten vtip nemá chybu!!!!! 😀 😀
@panelacikova áno, názorný príklad ako sa správajú niektorí zakomplexovanci. A tiež odpoveď, ktorá ich dokáže prebrať, keďže slušné odpovede korunovaný magor nechápe alebo neakceptuje. 🙂
A si si ista ze vies co mas robit?
tak ale toto naozaj nie... Poviem ti jedno - tam kde je laska, nie su urazky. Tam kde je laska, tak berieme partnera/ partnerku takeho aky je, ci s kilami alebo bez nich, proste na nich nezalezi. Zijes v iluzii a klame, on ta nema rad... a jedneho dna ta dovedie na psychiatriu.
Tak to je riadny debil, sorry. Ja som tiež mala v puberte problémy s jedlom, aj keď teraz som ešte chudšia ako vtedy (nie cielene, proste som začala pri kojení dosť chudnúť, ale váhu mám normálnu). Môjmu snúbencovi (btw ja mám 23 a on bude mať tento rok 40) som to nadškrtla, nejako som to nerozpitvávala. Ale stačilo, aby raz dal koment na to, že jem veľa sladkého a skoro som sa rozrevala, on chudák ani nevedel, čo sa stalo a čo zlé povedal... takže si neviem predstaviť, čo by som robila, keby som mala počúvať to čo ty, buď by som sa psychicky zrútila alebo mu jednu spakruky vrazila. Jedine mu ešte skúsiť vysvetliť, ako sa cítiš, keď ti vraví také veci a ak sa bude ďalej chovať ako debil, tak ti za to nestojí. Ja by som s tak neempatickým chlapom byť nechcela. A predstav si, že by ste spolu mali deti, keby tak do teba rýľ po pôrode. Alebo keby povedal tvojej dcére v puberte, že je tučná a mala by schudnúť. Fakt sa mi teraz až nožík vo vrecku otvára 😠
Okrem tohto sa správa pekne? Toto tu je každú chvíľu.. Chlap mi občas jednu vybombí, ale inak je na mňa dobrý.. Nadáva mi, chodí do krčmy, peniaze prepije, ale inak je dobrý.. Tak fajn, keď inak je všetko ok, tak potom..
Či čo čakáš, že nejakým zázrakom s tým prestane? Chceš si zničiť psychiku s týmto? Asi nie však.
@dopolbokaodrata este si zabudla , chlap mi doniesol domov syfilis ale okrem toho je namna dobrý🤣
@misel714 dievčaaaa sa spamätaj! Veď ty si tu tá, čo si môže vyberať a zapodievaš sa nejakým starým CAPOM pedofilným, ktorý ťa ešte aj psychicky deptá! Zobuď sa! Takto normálny vzťah nevyzerá. Nájdi si rovesníka, ktorý ťa bude mať naozaj rád a nie chudáka ktorý si potrebuje na tebe posilňovať úbohé ego. 🤦♀️
@dopolbokaodrata "on ma síce bije, ale to z lásky"...🙈
Ak byvate u teba,vyraz s nim dvere.
Ak u neho,zabuchni mu ich pted nosom a uz sa nevracaj.
Dost ze si si mladunka nadla stareho somara,este si bude vyberat...
Nech si najde kostrbatu,rebrikovu ,s lentilkami pod kobercom./plochu/
Zena ma mat svoje prednosti...
A hlavne,vedome zvracat a hladovat??.?
Ti sibe???
Na ukor svojho zdravia?
Aby sa nahodou nestalo,ze by si sa aj chcela najest a telo uz bude odmietat...
Precitaj si o bulimii,anorexii.
Ziadny chlap ani ziadny clovek nestoji za to,aby si si vedome poskodzovala zdravie!!!
Keby ta naozaj lubil,neublizoval by ti.
Mal ta iba na zabavu a kedze si sa zaoblila uz ho asi tak nevzrusujes...
Kasli na neho.je to chumaj!
@misel714 zvládla si boj s poruchami príjmu potravy, zbavila si sa veľkého problému a poznáš svoju cenu. Zbaviť sa zakomplexovaného debila bude pre teba hračka ☺️💪
Našiel si mladú žabu s nízkym sebavedomím, aby sa mal na koho vyvyšovať a liečiť si svoje komplexy a aby nebolo málo tak ešte je aj žgrlavý. Mu povedz, že schudneš kvôli nemu vtedy, keď bude mať aspoň o 5cm väčšieho vtáka. Vieš ako - nikdy nesúď ženu za kilogramy, lebo budeš súdený za centimetre 😜
Hlavu hore a pravou nohou vpred - máš na viac ako na takéhoto chudáka.
Ešte sa mu môžeš napríklad vzoprieť a začať za seba bojovať. Niektorí ľudia radi rýpu, no zábava pre nich končí, keď druhí začnú rýpať do nich. Určite sa na priateľovej postave nájde niečo, čo sa ti nepáči. Ak stratí ilúzie o svojej dokonalosti, mohol by sa upokojiť. Ak nie, asi ti nestojí za to byť s ním. Aj tak je hulvát. Na to, že si mala problémy s príjmom potravy, mal by sa k tebe správať úplne inak. Veď to nie je sranda. Si ešte mladučká. Postava sa ti pravdepodobne ešte veľakrát zmení. Čo prídu za reči, ak zostaneš dakedy tehotná?
@misel714 nie je to dobry clovek, ale kazdy ma inak nasadenu laťku ..
Prosím tá, nenechaj sa deptat takýmto debilom a nájdi si k sebe normálneho chlapa a hlavne nie s takým veľkým rozdielom