Priateľ prestal fajčiť a začal kašľať

2. aug 2020

Ahojte. Chcem sa poradit. Priatel prestal fajcit uz je to cca 3 tyzdne , ale uz asi take 2 tyzdne neskutocne kašle ale take hlienovity husty kasel takzvane gruhlenie ked poznate. Ked fajcil nekaslal absolutne a teraz ? Myslite ze sa mu cistia pluca ? Ma ist rafsej k lekarovi? Dakujem

amelie2017
2. aug 2020

Jasne, ze sa cistia, bordel ide prec.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
2. aug 2020

@amelie2017 jeho uz z toho hlava boli, svaly na bokoch hlavy z toho kaslania .. aspon na zmiernenie nieco

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
fiafia
2. aug 2020

Úplne bežné. Čistia sa pľúca a všetok bordel ide preč. Tiež ma riadne drhlo keď som prestala. Ešte týždeň, dva nech počká a potom radšej smer dr

kittykat22
2. aug 2020

Ja som prestala fajcit spolu s kamaratkou teraz v januari, a nic take co popisujes sme nemali 🤷‍♀️ Ak mas v okoli dobru lekaren, tak tam skoc a poziadaj farmaceutky nech vam na to nieco predaju. Baby v lekarni su casto informacne super vybavene a maju prehlad. A dokazu dobre poradit a pomoct..

dollyzv
2. aug 2020

Veľa ľudí začne kašľať keď prestanú fajcit..cistia sa pľúca ale napr. Moj najlepší kamarát tiež prestal fajčiť a začal strašne kašľať,až sa mu nedalo dýchať..prešiel niekoľko metrov a už bol zadychany,tiež to pripisoval tomu že prestal fajčiť..až raz po neho musela prísť domov záchranka(bolo to okolo 2-3tyzdne po Tom čo prestal s fajčením)..a našli mu pri srdci veľký nádor ktorý mu tlačil na pľúca..žiaľ do roka zomrel,nádor nebolo možné vybrať,podstúpil chemo,ožarovanie aj nejaký špeciálnu liečbu z usa..mal 23rokov..najzaujímavejšie však je,že rok pred tým bol na RTG pľúc a mal ich úplne čisté..a za ten rok mu narástol nádor veľký ako pomaranč..nech mu je zem lahka
Nemusí to byť prípad aj tvojho priateľa,ale ak sa mu niečo nezda,nech radšej skočí k dr..