Ahojte. Viete poradiť niečo účinne na hnačku? Priateľ už 3 deň má behačky. Naje sa, prídu kŕče a musí utekať na toaletu. Nič okrem kŕčov a hnačky nemá.
Ale asi je nejaky virus sesternica bola 3dni tak len krce a hnacky
Cierne uhlie alebo endiaron (endiex) alebo smectu (nie vsetko naraz samozrejme) - hlavne pozor na stravu - naordinovat dietu a dostatocne pit.
Hylak kvapky probiotika kvalitne diétu a ako píšu vyse smectu vynechat mliecne výrobky
Enhydrol
Imodium tabletky... mala som toto iste pred par dnami a smecta mi na moje prekvapenie opakovane nezabrala, doteraz ma nikdy nesklamala 🤷🏿♀️ az tie imodium tabletky zabrali na prvu supu...
Loperamid od dr.max a rehydratacny roztok
imodium su vyborne plus kludne kombinovat s ciernym uhlim. A stravu upravil ? Ziadne mliecne, nech skusi jest len suchy rozok, mozno sunku. mrkvu, ryzu, kuracie maso len osolene a uvarene na vode (ziadne vyvary), banan, slane dru tycinky a dost. Hlavne nech vela pije prevarenej vody vychladenej so zmiesanou odbublinkovanou mineralkou a doobeda cierny caj. 2-3 dni na takejto diete a hnacky musia prestat. Ak by i napriek tomu vsetkemu neprestali tak treba zbehnut k lekarovi na ster.
Reasec je na predpis jedine co mi pomaha🤷