Čaute ludia priatel sa dal druhou davkou Pfizeru pred vcerom zaockovat a uz 2 den je taky slaby ze nevladze vstat z postele po prvej davke mu nebolo nic teplotu nema iba slabost citi ako keby bol chory je tu niekto komu bolo horsie aj viac dni ? Dakujem vopred za odpovede
Ahoj ja som bola síce ockovana modernou, ale po druhej dávke hroza … zimnica , bolesť celého tela , ledva som z postele vstala .. trvalo to asi tak dva dni , slabá som bola ešte asi ďalšie 3 dni .. treba vydržať a dať pripadne niečo od bolesti .. ja som si už potom aj dala flector od bolesti lebo mi bolo strašne 😒
@nika12323 viem ze priatelovi nebudem tymto lepsie ze tu vypisujem ale predsa mi lepsie padne ked citam ze viacere ste tu mali take skusenosti a ze to preslo lebo mam take obavy v sebe co ak to bude horsie
Je to normálna reakcia...aj viac dní... normálne nech si dá Paralen ak má teplotu alebo Ibalgin od bolesti...neboj bude v poriadku...
Normalka.. na kazdeho to inak zaposobi. Poznam ludi ktorym nebolo nic po druhej. A potom takych, co mali zimnice, teploty..a ine priznaky.
Veľa ľudí z okolia malo takúto reakciu na druhú dávku, pričom po prvej im nič nebolo. Ostáva mu len vydržať, oddychovať.
Normálna reakcia. Napr.mne nebolo nič a napadlo mi,že žiadna imunitná odozva, čiže by som bola aj rada za nejakú slabosť 😏.
je tu viac podobnych diskusii...ja ich ma na ntb vpravo...