Ahojte, uz tri dni mi nieco v hrdle zavadzia, na lavej strane akokeby pod mandlou, pozerala som tam a neviem ze ci som tam nahodou nevidela taku gulicku akokeby pod madlou, neviem si tam az tak dobre pozriet. Ja neviem uz. Z nicoho nic , niekedy nato zabudnem a inokedy to citim aj ked neprehltam , chora nie som cize hlieny to niesu. Ak by aom chcela ist na krčne tak mi treba aj vymenny listok od vseobecnej ??
@sabca_m3 a co tam mas uz vies???
Cakam na magnetickú, udali mi diagnozu tumor slinnej zlazy ale ostatok lekarov to vyvratilo .. ale na takúto verziu hlavne nemysli, ja som mala viac symptonov ale osobne si myslim ze to mam od chrbtice a hlavme to moze byt stres a uzliny
Krčné a endokrinologia
@sabca_m3 coozeeee 😧😧😧😧😧😧😧 mne nic ine nie je len toto tri dni mi tam zavadzia akokeby som nevedela prehltnut malicky hrasok alebo ja neviem …
Ja som to mala ovela vacsie to volaco ze som nevedela prehltnut , hmatatelne tam aj nieco bolo , zmizlo a obcas sa objavi aj s opuchom krku takze ja tam mam toho viacej ale citim ze cim viac ma boli krcna tym viac mam toto s krkom/hrdlom. Verim tomu ze to bude hocico ine ako toto . Urcite ti drzim palce mozno len sa objavi nejaka choroba
@sabca_m3 ja tebe drzim palce nech to vyriesis nech to nie je tiez nic hrozne … ja neviem citala som o cystach tak mozno cysta nejaka . Nikdy som to nemala. Ja neviem ale k doktorke pojdem urcite len pri dietati to musim naplanovat neda sa to hned 😢
Podla mna to budes mat mozno len stres ci nejaka choroba sa prejaví lebo cystu by si si skor aj nahmatala ako ja 🙂 poznam s malou som behala tak po lekaroch. Mozno len nejaka bakteria robí zle v hrdle. Určite to bude v pohode, vela ludi s tymto chodi na orl odkedy som sledovana a väčšinou nic 🙂
@sabca_m3 mozno , ja dufam ze to bud zmizne alebo sa nejako normalne vyriesi..
Môžeš to mať psychického pôvodu, zo stresu, z vyčerpania atď. Prežila som, strašne som sa bála, že mi tam niečo rastie, aj na krčnom som bola a pomohol mi tento liek, len teda nesmie sa užívať pri dojčení.
Veľa zdravia, nech si rýchlo OK.
https://www.nasezdravie.sk/magazin/guajacuran-r...
Ahoj, je tá gulička biela? Nieje to mandľový kameň? Tonsil stones, keď má mandľa krypty, tam sa ukladajú zvyšky z jedla, mandle zachytávajú baktérie, hlavne z mliečnych potravín to je.
Keď to necítiš môže sa kamienok pohnúť a zješ ho. Potom sa opäť nabalí.
Všetko dobré prajem.
Hnisavý čap v mandli to môže byť. Nemusíš mať pocit choroby, ale najskôr podľa opisu je to ono.
@lucyluska nie nie to viem co je to nemam, ono to je akokeby pod mandlou uz jakkeby v hrdle , ja som na to velmi dobre nevidela a ked som uz si dala palec nizsiw tak ma napinalo.. podlamna akokeby mozno uzlina nejaka tam je alebo ja neviem
@jaskolka ono to nie je vobec na mandli ale uplne pod az akokeby v hrdle a na tom boku
No tak bola som na krcnom, a obstala som s antibiotikmi, ze vraj mam anginu- a pritom ja nechapem ako ked ma nic neboli, neboli ma prehltanie niic nic nic ziadne hlieny, je pravda ze lavu mandlu mam velku opuchnutu ale to uz od detstva kedy som mala anginy 3-4 krat do roka a a mam v nej kratery proste takto mi ostala zvacsena… ti lekari dnesni dvojminutovy len kukla a hned ze angina, je mozne ze bez akejkolvek bolesti mam anginu??? Beriem tie lieky, toto mi tam vadi stale lebo je to proste pod mandlou je to aj viditelne uz..
Ahoj prešlo ti to? Mne to už vadí 4 roky. Niekedy sa stratí a zas vrátiť. Pochodila som všetky možné vyšetrenia a vraj z refluxu. Vyšetrenia som mala aj opakovane u iných doktorov. Tak to mám furt
Hej musis mat vymenny. Momentálne toto riesim ajja uz 3 mesiace