Pekný večer prajem.
Je tu žena, ktorá mala v poslednej dobe zápal močových ciest? Potrebujem radu, začína ma páliť pri močení, som nachladnutá, mam teploty. Na test som bola, koronu nemám, a nerada by som šla ku gynekológovi. Aby sa nenakazili iní a ja aby som neochorela ešte viac, keďže je von taká zima 😥 Čo mám robiť? Ďakujem za každú radu 🙏
Ahoj, ja som mala. Ideál by bol, keby máš doma vitamín C, celaskon a hneď by si si to šupla, ale mega dávku, ja som si naposledy dala 5 tých 250mg tabletiek do vody a vypila. A veľa veľa veľa veľa piť. Tiež ma to tak na noc chytilo, toto som spravila, celú noc som chodila cikať, ale pomohlo. A potom zajtra kúpiť manozu (D-manose) kupiš v lekárni, prípadne DM a veľa urologického čaju. To C okyslí noč a tým sa tam tým baktériám nebude dariť, vodaa čaj vyplavia. Keď sa mi to stalo prvýkrát, skončila som na ATB, druhýkrát som to vybavila tým C, manozou a urologickým čajom, ale to musíš hneď, v neskoršom štádiu už asi len k doktorovi a atb, tam moc iné nepomôže.
Ďakujem za rady a pomoc ❤️
Veľa vody a urologického čaju piť drz sa v teple hrubé ponožky, často cikaj, žiadny sex, výške dávky Ccka a čím skôr chod odovzdať moc ci tam nieje nejaká baktéria a ci nieje treba antibiotika 🍀
A uz si niekedy mala zapal mocovych ciest? Ak nie a mas vysoku teplotu dlhsie ako 2-3 dni treba ist k doctorovi. budes potrebovat antibiotika.
Zápal močových ciest. K obvodnemu s ranným močom. Babské rady podporia liečbu, ale ATB sú zrejme nevyhnutné. Aby nedošlo k zápalu obliciek.
No myslím si, ze od bolesti7si celkom určite uz vyhľadala lekára.. Tu pomôžu jedine ant, keďže uz mas aj teplotu.. A naozaj, teplota môže byť znakom toho, ze sa to môže dostať do obličiek a to uz môže byť naozaj veľký problém.. Ak si ešte u lekára nebola, zober vzorku mocu a utekaj si po ant, ktoré naozaj poctivo vyuzivaj celé, hoci7ti uz na tretí den bude lepsie..
Ahoj,, voľnopredajné lieky ti pomôžu,, ale neodstránia zápal. Bude sa ti to opakovať. Potrebuješ antibiotika a musíš odovzdať obvodnému iba moč, ktorý dá na rozbor.
Dobrý rada Napíšte my ip rada Vám pomôžem