Pri kolenách sa mi trie koža

sweet20
9. máj 2021

Ahojte zienky. Mam taky problem, ze sa mi trie koza pri kolenach o seba. Ide leto a nie len, ze to zle vyzera ale aj dost ma to boli. Poradte prosim co s tym.. chcem 5-8 kil schudnut, pretoze momentalne rok sedim za pc a mam ovela menej pohybu ako pred koronou ale uz iba mesiac kym porobim skusky a zapocty, takze potom zase budem mat plno pohybu. Mam 20 rokov, 180 cm a 73 kg ... pred koronou som sa drzala v rozmedzi 65-68. Fakt uz neviem co s tymi kolenami. Pripajam aj ilustracny obrazok aby ste si to vedeli lepsie predstavit co myslim. Dakujem za rady.

zuzuliennka1
9. máj 2021

sice nerozumiem, ako sa ti moze triet koza na kolenach, ked ta sa dotyka, len ked takto stojis, skor si nemala na mysli kozu hore na stehnach pri chodzi?
a stavalo sa ti to aj predtym? alebo len teraz, ako si trochu nabrala kil

sweet20
autor
9. máj 2021

@zuzuliennka1 pri chodeni sa mi trie koza z boku tam ako mas kolena.. zistila som to len ked som pribrala

sweet20
autor
9. máj 2021

@zuzuliennka1 na stehnach to nemam

simsalabim
9. máj 2021

@sweet20 skus ponatierat detskym pudrom.

luccija
9. máj 2021

@sweet20 iba schudnúť😜mám taký problém s hornymi stehnami.Mozes si dať detský zasyp, alebo nosiť silonky.

zuzuliennka1
9. máj 2021

@sweet20 no, pomoze detsky puder, a dat dole zopar kg a spevnit - chodza, beh 🙂

ofzuza
9. máj 2021

Zvazila by som aj navstevu fyzio. Znamena to, ze mas asi aj dobre nohy do x.

liliana363
9. máj 2021

@sweet20 silný tuhý pánsky deodorant

janeninka
9. máj 2021

@sweet20 su na to take gely, maste - skus googlit protitreniu, antifriction.. Myslim aj v decatlone mali, je to aj pre bezcov vhodne..

jankapepe
9. máj 2021

@sweet20 ako mne to tiež nedáva zmysel....veď keď stojíš tak ako na foto tak sú kolená ledva pri sebe. Keď behas musíš tam jednoznačne mať niekoľko cm medzeru!?

nerya
9. máj 2021

Tiež skôr to fyzio, mám 100 kg a stehná sa mi suchaju, ale kolená nikdy 🤷

sweet20
autor
9. máj 2021

@nerya tak asi som divna , ale napr prave idem spat a uplne ma svrbia kolena z toho ako sa mi to tam trie

gleep1
Autor odpoveď zmazal
Zobraz