Ahojte, chcem sa opýtať či ste niektorá mali to že pri chôdzi strácate rovnováhu? Nemám točenie hlavy ani nič podobné, proste idem rovno a zatiahne ma do jednej strany. Čo to môže byť?
@bronkax dúfam že nám niekto poradí a pomôže.. boli ste aj na neurológii?
Vestibularny syndróm napríklad by to mohol byť? Baby a keď ste hladné idete si pre jedlo..keď ste choré akokoľvek tak idete k lekárovi,nie? Ved toto už nie je sranda.
Tak moze to byt nic aj nieco...moja mama si tiez hovorila, ze je to nic, az kym jedneho dna dostala take vertigo, ze skoncila v nemocnici. Na hlave jej nasli loziska, chvalabohu neskodne a sleduje sa to. Tym chcem iba povedat, ze prosim taketo veci nepodcenujte, navsteva neurologa vas nezabije.
Ahoj, známa mala podobné problémy a zistili jej sklerózu multiplex. Tým samozrejme nechcem strašiť, ale určite by som to riešila s lekárom.
Môže to byť banalita typu problém s chrbticou, niekde niečo zablokované a pod. ale aj presne spomínaná skleróza multiplex je týmto azda najznámejšia.
Aj mne sa to stáva.
Treba to spomenúť na neurologii? Som objednaná prvý krát s bolesťami hlavy. Aj toto mám spomenúť?
Zdravému človeku sa to nemá prečo stavať ak nie je zrovna opitý.
Ja mám to isté tiež by som rada vedela