Pri akych prilezitostiach ste odpadli?
V kostole ako dieťa asi z kadidla 🤷🏻♀️
Odber krve a hypoglykemie.
Našťastie nikdy.
V Tunisku na pláži z horúčavy, keď som mala 23 rokov.
Zápal osrdcovnika a veľký vypotok 🙁toto viac zažiť nechcem 🙁
Kamoška odpadla v kostole ako dieťa.
Po pôrode, keď som po prvej transfúzii vstala, že už sa cítim lepšie
V noci cestou z wc 🤷♀️
Keď som mala asi 10r, umývala som si zuby a naraz som sa prebudila na zemi, ako ma mamina budila, že som odpadla 🤣 a druhý raz v 23r, to ma kriesil manžel, pravdepodobne celková slabosť, potratila som
Natrieskaná mhd.
Ja ked som spadla zo schodov. Po pade som normalne vstala a isla dalej, ale o chvilu na to som odpadla. Prebrala som sa, isla som dalej a o 5 metrov som zase odpadla. Potom uz nie.
2x som odpadla na wc, pri hnačke.
@dzescebuly Dobrý nick 🤣🤣🤣
Dcéra odpadla pri testovaní na Covid. Bolo to vonku v zime, keď sme v radoch čakali na testovanie. Veľmi ma to vyľakalo. Potom ešte po vyšetrení u lekárky to asi zo stresu.
Odber krvi. Doma. Neprišla som ani do izby. 🤷 Aby to nevyznelo blbo, bol to odborne robený odber za špecifických okolností.
pri epileptickom záchvate
Keď som sa prvom trimestri postavila ráno z postele.
A keď mi pichli hormonálnu injekciu.
2x v živote, raz ako dieťa, raz ako dospelá. Pri chorobe, takej normálnej, že teplota, kašeľ, sople a tým odpadnutím to vždy aj skončilo. Teploty ustúpili a už bolo len lepšie. A oba razy to bolo cestou z wc, asi som sa rýchlo postavila.
U doktora a to už bolo po všetkom - stres, počas vyučovania a na dovolenke počas obeda v kebabárni - oba tieto prípady boli teplo a vydýchaný vzduch 😅
Po darovani krvi vacsieho mnozstva nez zvycajne
@ondro1122 senkju😁
Ja ako dieta pravidelne v kostole. Nechutilo mi tak skoro ranajkovat a asi vydychany vzduch a statie robili svoje. A raz som este odpadla na bezeckej sutazi ako skolacka. Tiez mi zo stresu nechutilo jest a pred poslednym kolom ma svaclo o zem. Dodnes to tak mam,ze ak sa nenajem,idu na mna mdloby.
v kostole, v uzavretých priestoroch, v škole, v štúdiu..no hocikde :D
Raz ako dieťa v autobuse.Ak dospelá keď mi rezali absces v ústach sedela som pri tom a odkvecla som.Potom raz keď som korčuľovala a raz keď som mala už 13den silnú ms vtedy som aj išla na pohotovosť a nechali ma v nemocnici
V 7. triede keď nám premietali film o prvej pomoci s kopou krvi.no ale bol tam aj vydychany vzduch.Na rukách má vyniesol fešak fyzikar.vsetky baby mi závideli.
Hlavne treba vedieť ako reagovať
Po amniocenteze
prudký pokles tlaku, prudká dehydratácia. a známa kolabovala pravidelne pre krčnú chrbticu. už je aj zoperovaná.
Kamoška odpadla v škole, keď nám púšťali video o poskytovaní prvej pomoci.
Minule keď som bola seknuta v krížoch, (mám problém s platničkami) asi som sa ráno prudko postavila a keď som zišla dole schodmi zakrútila sa mi hlava a viac neviem. Ale našťastie muž išiel za mnou, tak ma hneď chytil. A dcéra 14r spadla na kolieskových korčuliach na zadok, asi prudšie vstala a keď išla ďalej, tak odpadla, našťastie som ju chytila.
V 5.mesiaci pri pokladni v Lidli
Keď mi pichli vyvolávacku napr.