Prežívam depresiu

1622
Včera o 09:42

Už nevládzem sa ani zabiť. Minule som vypil 5 ibuprofenov ale niečo ma stoplo. Potom som išiel k psychológovi tak som nabral dobrú náladu ktorá vydržala chvíľu. Teraz stále myslím na to ako bolo v škole na základke že tam bolo ponižovanie, vysmievanie. Potom na strednej ignorácia a kovid. A na vysokej tiež najprv hry na kamarátstva a potom úplná ignorácia. Teraz som sám, rodinu netrápi že mám depresie a chcem sa zabiť, im ide len o to aby to nevyzeralo že ich syn je takýto nedajbože. Aj môjho psychológa nazývajú henten (zase ideš k hentomu, nepovedz to hentomu...). Moja kamarátka do ktorej som sa zamiloval a kvôli ktorej som sa vypracoval nakoniec chodí so 14 ročným. Pred 6timi rokmi ma odmietlo dievča ktoré ma doteraz nenávidí aj keď som sa pokúšal niekoľkokrát o to aby sme mali dobrý vzťah nakoniec... nie kamarátsky ani partnerský... ale už som unavený a zúfalý z toho ako všetci z jej okolia vedia aký som idiot, ako som ju obťažoval, asi by bolo najlepšie keby som išiel rovno do basy sa napraviť... a ani potom by nebolo medzi nami dobre. Ubližujem si, nezvládam svoje emócie, začal som sa meniť na zlého človeka, mám myšlienky na to že si vytvorím skupinu a budeme žiť niekde v lese... je mi zle zo stavu tohto sveta otrockého.

pribinak
Včera o 09:44

@1622 prečo nejdes k psychiatrovi?

3009
Včera o 09:59

@1622 okamžite smer psychiater a nie psychológ. Tebe treba lieky!!!

januska12323
Včera o 10:24

Tebe by sa zišla hospitalizácia aby ti nastavili lieky. Nevzdávaj sa!

mikadooo
Včera o 10:30

@1622 hmmm mne príde, že ti chýba nejaká dobrá duša. Vlastne samé odmietnutia v živote :(. To ma mrzí kurnik. Ako ďalej? Mala.som takú fázu v živote, že som len tak nejak prežívala zo dňa na deň, ale bála som sa zabiť, mám dobrých rodičov, nechcela som im to urobiť. Ale nikomu som to nepovedala vtedy, len som proste tak prežívala do dňa na deň, bolo to dosť zlé :/

petermafo
Včera o 11:19

@1622 Byť na tvojom mieste teším sa že som zdravý teda fizicky a nemám žiaden hendikep.Čo som všetko ja zažil doktory operácie diagnózy aj teraz pôjdem na operáciu a chodenie po doktorov.Ako veľa ľudí podobné na tom.Idem si zabehať lebo tiež hlava myšlienky psychika naprd a to mám ženu a dcéru.Ked by si mal nejakú vážnu diagnózu či chorobu budeš myslieť na to a to tá bude zamestnávať.Rob niečo hoc čo čo ti zamestná hlavu a zabudneš aj na nejaké vzťahy.

betulinka1
Včera o 11:29

@1622 chod psychiatrovi a Skus si najst nejaku dobročinnú cinnost. Napriklad venčenie v utulku, pomoc pri upratovaní, nejake OZ pripadne oslov ci nehľadajú dobrovoľníka, kresťanské stretnutia. Potrebujes proste ludi, ktori su pozitivni a nebudu ta odsudzovať. Pri nejakej cinnosti zabudnes na starosti.

aurelia2000
Včera o 12:23

Máš dokončenú vysokú školu? Kde pracuješ? Ako bývaš, s kým? Kedy si vykonal ten pokus o samovraždu?
Prečo sa neobjednas k psychiatrovi? Môžeš tam chodiť tajne a je to zadarmo. Tvoj psychológ ti to už mal dávno odporučiť, len z teba ťahá € a ty potrebuješ lieky. S liekmi sa môžeš stať funkčným a dobrým človekom. Nemaj predsudky.
Tvoja rodina nič nechápe, ale o to sa nestaraj, o svoj život bojujes. Nikto nezbada, že si na liekoch, tak to dnes vedia nastaviť.
Ak v týchto dňoch dostaneš chuť si niečo vykonať, volaj ihneď 155 a povedz im o svojom nápade.

1622
autor
Včera o 13:23

@aurelia2000 ešte chodím na výšku mám 21 rokov. Bolo to asi mesiac dozadu, predtým som to skúsil 2-3 krát za posledné 4 roky.

aurelia2000
Včera o 19:36

@1622 Si druhák? Teraz máš skúškové obdobie, vyčerpanie zhoršuje depresie.
Ty si tomu psychológovi povedal, že máš za sebou pár pokusov o samovraždu? A on čo na to? Obvodnému lekárovi si skúšal povedať o svojich psychických problémoch?
21-6=15
V 15-tich ťa odmietlo dievča a ty si sa z toho doteraz nespamätal? Veď to ste boli deti, to už si mal dávno hodiť za hlavu. Čo si chcel v 15 aké partnerské vzťahy, to je vek na kamarátstva a nejaké to adolescentne "chodenie". Dievčina sa zachovala správne.
Prečo je tento svet otrocky? Kto je otrok a prečo?