Ahojte má niekto skúsenosť s tým že vám ostal previs nad pupkom po operacii pupocnikoveho pruhu a ze sa to nestiahlo (pred operáciou som to nemala) 😐
@kittykat22 vo štvrtok bude tyzden
@katuskaa2 to je malo 🙂 po opracii je vzdy opuch, zadrziavanie vody a hojenie. Musis pockat aspon mesiac - to sa spravi 🙂
@kittykat22 HM myslíš i keď neviem no šak posud sama pred tým som to vôbec nemala neviem či je to tým že mi sil pod pupkom
@katuskaa2 vydrz, je skoro. Urcite sa ti to upravi.
Ja som 7 rokov po laparoskopii zlcnika a mam vlnu stale... A ovela vacsiu ako ty... 😭🙄
Ja som bola hospitalizovana so silnou pankreatitidou a schudla som za 17 dni 11kg. Takze sa mi nestihla stiahnut koza a 2 mesiace na to som mala operaciu. Tak ja si myslim, ze kvoli tomu mi ti tak zle zasili...
Ale v lete s tym problem nemavam vobec. Toho sa bat nemusis...
Ale podla fotky to nemas az tak moc. Ako pisali baby vyssie, este si kratko po operacii. Moze sa to kludne dat dokopy...
@katuskaa2 mne sa to tiez spravilo po laparoskopickej operacii, rez som mala nad pupocnou jamkou. Jazva mi to dokonca este casom zhorsila. I ked nemala som to take dlhe ako ty, ja som to mala na dlzku asi 4 cm, nad tym som mala este piercing. Ja som sla na plastiku je to jednoduchy zakrok v lokalke, kde plasticky chirurg kozu vyrezal a zasil.
@katuskaa2 ano, jazvu mam, ale velmi slabu. A tym, ze to robil plasticky chirurg tak je velmi pekna, oni siju uplne inak ako klasicki chirurgovia. Normalne som sla domov, to je zakrok v lokalke, ako u zubara. Cenovo to ma kazda klinika inak, ja som bola v Interklinik lebo som tam bola na inej opke predtym a amala som zlatu kartu, cize aj cena bola skor taka symbolicka, tusim okolo 150 eur. Ale to bolo pred asi 3 rokmi uz.
@kikuta ahoj nie nemám mám to ok prečo myslíš že máš pruh zas koľko máš od operácii?....ja som tak bola tuším 2-3 mesiace po operácii za chirurgom či nemám tiež naspäť pruh cítila som tam tiež také ako guličku a pevne na dotyk ....a mala som to ok vravel že je to tá plastika čo robil že keď začnem cvičiť dychové cviky na diastazu tak by to malo povoliť a mal pravdu je to ok
@katuskaa2 možno až tak nevidno bežne ale keď si ľahnem tak to poriadne cítim a neviem či je to možné ale mám pocit že sa mi to ešte zväčšilo necvicila som kvôli pruhu lebo má to bolelo ale dodrbali celu operáciu neberie mi to hlava ako mi to zoperoval keď to tak stále mám aj mi to už vidno …. Zbytočne som pod narkozu šla
@katuskaa2 a ako dlho si po operacii?