Preventívne prehliadky u lekára

10. feb 2022

Dobrý deň. Ako to je s preventívnu prehliadkou u lekára? Naposledy, keď som bola u lekára, mi neurobil prehliadku, ani mi nič nepovedal.. Ešte mi aj parkrat narobil problémy s PNKOU, a teraz mi napísal ze som neabsolvovala prehliadku ze si budem všetko hrsdit sama u neho u zubára atď? Je toto možné bay sa doktor tksto choval? Ako mam ja vedieť kedy mam prísť na prehliadku?

buberova
10. feb 2022

Podľa mňa si máš sama sledovať kedy ísť na ďalšiu preventívnu, určite doktor nemá priestor na to aby obvolával ľudí že ešte tento rok nemajú preventívnu

pribinak
10. feb 2022

Zmeň lekára. Profesionál takto nekomunikuje

luccija
10. feb 2022

Prečo aj u zubára?ako on vie čo si nebola na prevencii u zubára?kašli naňho a zmeň ho.Pocas pandémie sa odpustili povinné prevencie u zubára.30% ľudí chodí na prevencie k obvodnému je to smutné, ale je to tvoja vec a nemá Ta čo lekár sikanovat

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
klarissa25
10. feb 2022

Obvodný nemá nič so zubarom a preventívky nie sú povinné

diamond007
10. feb 2022

Ak sa jedná o ZUBARA tak áno, raz ročne sa musí chodiť pravidelne aby preplácala poisťovňa zákroky.
Zubár si musíš sledovať ty.

zuzanaete
10. feb 2022

@buberova Zalezi od lekara. Ja dostavam od praktickeho lekara email, ze uz je cas na preventivku, nech sa objednam. Gynekolog zase posiela sms.

zuzanaete
10. feb 2022

Ktory lekar ti to povedal? Jedine povinne preventivky su u zubara a aj to ich teraz odpustaju kvoli korone.

didi2102
10. feb 2022

Na preventívnu aspoň u môjho sa musím objednať sama,ja som zistila že som nebola od roku 2016, nepovedal mi neupozornil,máš nárok na každé 2r u obvodného na tvoje vyziadanie
Potom 1x do roka gyn a 1x do roka.zubar
Ja čerpám neake peniaze zo všeobecnej poisťovne a tam keď chcem preplácať tie veci,musím mať toto splnené,možno NATO narazal

didi2102
10. feb 2022

CiZe napr zubára mi preplacaju,či dentálnu alebo kazy,lieky atď čiže to mám všetko zadarmo

pribinak
10. feb 2022

@diamond007 napr. môj zubar pozýva Na preventivku. Každý lekár má iný management pacienta.

siska53
10. feb 2022

Je fajn u vseobecneho absolvovat raz za dva roky preventivku, ale ked si nebola, nijak.to.neobmedzuje zdravornu starostlivost. Ine je to u zubara, ale.aj tam to bolo opat aj pre tento rok odpustene.
Cize na tvojom mieste by som zvazovala zmenu lekara.