Preventívna prehliadka u obvodného

21. mar 2023

Prosím Vás viem že na preventívku mám ísť po 2 rokoch, marí sa mi že som vtedy bola niekedy v máji, musím ísť aj teraž až potom maji či je to jedno a môžem už teraz ?

viestta
21. mar 2023

Aj tak sa potrebujes objednat, takze kto vie ci sa to nenatiahne do maja. Ale ak by si aj isla zajtra, v maji uz ist nemusis. Dalsia zas asi o dva roky

simsalabim
21. mar 2023

Moha ma nevezme na preventivku pred uplynutim 2 rokov. Teda objedna, ale termin je az po uplynuti 2 rokov. Vraj kvoli poistovni.

autor
21. mar 2023

@simsalabim ano to som nevedela ze ci to musi byt presne kvoli poistovni az potom termine

sajmonka_1216
21. mar 2023

aj moja objedná až po dvoch roko, presne ako @simsalabim.. aby to mala preplatené poisťovňou... a mojho muža dnes dr. objednala na preventívku a má voľný až jún.. a to sme malé 6 tisícové mesto

autor
21. mar 2023

@sajmonka_1216 s tim som ani nejak neratala lebo sa mi zda ze pred timi 2 rokmi ked som zavolala tak hned dalsi tyzden sme sli, ale zas odtedy v okoli skoncilo kopu obvodakov a ludia nemali ku komu ist, fak bohvie ako to je teraz

slavomira236
21. mar 2023

Ja sm bola tiez pred 2 rokmi v maji. Vo februaro so. Volala ci mozem tak este nie. Mam zavolat koncom marca a ma objedna

snowww1
21. mar 2023

Môžeš ísť už teraz, ráta sa nárok na preventívku v kalendárnom roku, nemusia byť dodržané presne 2 roky u obvodného, u zubára a gynekologa musí byť presne dodržaný rok.

kikus7
22. mar 2023

Nie je to jedno. Môžeš ísť na preventívnu prehliadku až potom, čo uplynie doba 2 roky. Je to kvôli poisťovni, lekár by to nemal zaplatené, keby si šla na preventívnu prehliadku skôr, resp. ani by Ťa nezobral skôr.