Prosím Vás viem že na preventívku mám ísť po 2 rokoch, marí sa mi že som vtedy bola niekedy v máji, musím ísť aj teraž až potom maji či je to jedno a môžem už teraz ?
Moha ma nevezme na preventivku pred uplynutim 2 rokov. Teda objedna, ale termin je az po uplynuti 2 rokov. Vraj kvoli poistovni.
@simsalabim ano to som nevedela ze ci to musi byt presne kvoli poistovni az potom termine
aj moja objedná až po dvoch roko, presne ako @simsalabim.. aby to mala preplatené poisťovňou... a mojho muža dnes dr. objednala na preventívku a má voľný až jún.. a to sme malé 6 tisícové mesto
@sajmonka_1216 s tim som ani nejak neratala lebo sa mi zda ze pred timi 2 rokmi ked som zavolala tak hned dalsi tyzden sme sli, ale zas odtedy v okoli skoncilo kopu obvodakov a ludia nemali ku komu ist, fak bohvie ako to je teraz
Ja sm bola tiez pred 2 rokmi v maji. Vo februaro so. Volala ci mozem tak este nie. Mam zavolat koncom marca a ma objedna
Môžeš ísť už teraz, ráta sa nárok na preventívku v kalendárnom roku, nemusia byť dodržané presne 2 roky u obvodného, u zubára a gynekologa musí byť presne dodržaný rok.
Nie je to jedno. Môžeš ísť na preventívnu prehliadku až potom, čo uplynie doba 2 roky. Je to kvôli poisťovni, lekár by to nemal zaplatené, keby si šla na preventívnu prehliadku skôr, resp. ani by Ťa nezobral skôr.
Aj tak sa potrebujes objednat, takze kto vie ci sa to nenatiahne do maja. Ale ak by si aj isla zajtra, v maji uz ist nemusis. Dalsia zas asi o dva roky