Ahojte
Dá sa pri bežnej preventívnej prehliadke z krvi zistiť či fajčím ?
Mám 17, preto sa pýtam ;)
Nie
Ale ak fajčíš trávu tak áno
ak fajčíš veľa tak to bude cítiť z dychu aj oblečenia, možno aj pri počúvaní stetoskopom bude dr. niečo počuť... prečo to chceš tajiť?
Fajčenie cítiť. Z rúk, dychu, oblečenia. Teda, aspoň ja to vždy cítim
@lucka_ke Samozrejme by som v ten deň nefajčila, takže by nebolo možné podľa pachu zistiť. Ja sa len obávam, že to zistí z krvi kvôli mojim nevediacim rodičom. Ďakujem vopred za odpoveď.
Nie
nie, z krvi nezistí
a prečo pre boha v 17 fajčiš?
ak fajčíš pravidelne môže to ovplyvniť tvoj krvný obraz... čiže nie že dr. nezistí
@lucka_ke áno, krvný obraz to môže ovplyvniť, lekár mi vysvetľoval, že fajčiari majú viac alebo väčšie červené krvinky, aby telo dodali potrebný kyslík, že u fajčiarov je to bežné, teda nič to neznamená. Ale lekár to asi nezistí, keď mu to nepovieš. A vykašli sa na fajčenie, kým si mladá, lebo potom bude bude neskoro a ťažko odvykať, v dobrom radím.
nie na klasickej preventivke nie ale samozrejme sú testy čo ti zistia nikotin v tele
tiež ako píše baba vyššie nefajčiar má iné vysledky niektoré tak radšej priznaj farbu aby ta nenahanali zbytočne po inych mudr
ked je dobry mudr to proste zistí
ak ta pošlu na rengen pluc tak tam to vidno uplne unikátne
skôr ak sa dohodni s mudr nech to nevraví rodičom , od 18 už ani nesmie vlastne
ze nezisti? to ste na omyle....myslis ze latky z fajcenia nezostavaju v krvnom obehu? nezistuje to lekar, ale bude ti to svietit v ezdravi-zaujima to hlavne poistovne...
@luxus10 poisťovne nemajú peniaze ani na preplácanie liečby, nie to ešte na krvné testy "a nielen to" 😂 menej amerických filmov odporúčam 😉 liečbu u nás preplácajú rovnako fajčiarovi aj nefajčiarovi, nikto nič nezistuje 🙈
@zuzanka.zuzu 🙂 zakladna chyba v mysleni...
@zuzanka.zuzu tak kúpele tuším niekomu zamietli, kvôli tomu, že sa "to uviedol sám" že je fajčiar... či je to pravda, netuším..
@luxus10 a predpokladám, že si to odhalila na internete 😉 medzi rovnako zmýšľajúcimi kde si posúvate tieto tajné informácie 😜
@miamia04 samozrejme, však keď je sprostý a porušuje liečebný režim tak na niečo to hodiť musí ✌️
zazltnute prsty od fajčenia 😂 mňa dr*ne 😂 uhm rovno to doktor píše do ezdravia 😘 tu mi to stačí, viac nechám plynúť debatu bezomna....
@zuzanka.zuzu tým chceš povedať, že mal tvrdiť, že je nefajčiar ? Akože liečia aj ľudí, čo sa zle stravujú a operujú im žlčník, srdce, cievy,... atď . Ako to myslíš, že bol sprostý??ten pacient?
@zuzanka.zuzu asi tak...🤗
Prosím o seriózne odpovede