Preventívka u zubára

evamocik
4. dec 2024

Dobrý deň, chcem sa opýtať. Chodím pravidelne na preventivky , ale tento rok som ešte nebola a nestíham to asi už do konca roka . Keby idem v januári tak keby mi napríklad vŕtali atd atd potom , budem platiť viac. ?? Lebo čo reálne poisťovňa zaplatí ? Aký je tam rozdiel, keďže nám v dôvere zrušili aj zubný benefit tak neviem či ešte niečo ďalšie preplácajú alebo nie. Ďakujem za odpoved

suzitok
4. dec 2024

Dobrý deň....ako kde....u môjho zubára je šum a fuk, kto má a kto nemá preventívku, má svoj cenník a bodka...samozrejme má zmluvy s poisťovňami a aj tak tam nie je žiadny rozdiel...

janai1
4. dec 2024

@evamocik tvoj zubár nemá zverejnený cenník?

butterflyeffect
4. dec 2024

Jedine co som mala rozdiel ked som nestihla preventivku v stanovenom case, tak som nemala narok na ten bonus od zdravotky co uz vlada zrusila, inak platby za zakroky boli rovnake.

chrobak7
4. dec 2024

@janai1 Plno zubárov nemá zverejnený cenník.

Manželka bola na dentálnej hygiene. Zaplatila nejakú sumu, nemala potvrdenie o preventívke. Pýtala sa, že keby mala preventívku, o koľko menej by platila. Pozerali na ňu, ako na nejakého mimozemšťana.

sis12345
4. dec 2024

Ak neabsolvuješ preventívnu prehliadku do konca roka 2024 tak ti nepreplatia nič v roku 2025.

sis12345
4. dec 2024

Áno, za výplň by si platila viac, je tam čiastočná úhrada z poistovne.

janai1
4. dec 2024

@chrobak7 tak porušujú zákon. Cenník musia mať zverejnený

evamocik
autor
5. dec 2024

Ďakujem za odpovede 🙂
Jedine čo bolo dobre bol aspoň ten benefit …