Ahojte. Prosim vas o rady....
Ja ked mam menstruaciu, tak to su strasne bolesti, pride mi az mdlo, na odpadnutie, hnackujem atd... stale bud musim vypitat z prace, alebo ani do prace nejdem a uz mi to je blbe. Teraz by som mala dostat v pondelok, alebo v utorok... prosim vas, neviete mi poradit ako sa pripravit na to, aby som nemala bolesti? Aby som bola v pohode? Dakujem
@maella nepomoze ti dat si liek od bolesti este pred jej prepuknutim? Proste necakat? Alebo ked to zacina, hned si dat liek? Ja som kedysi mavala taketo bolesti a to mi poradil lekar. Plus hovoril, ze jednorazovo mierne zvysit davku - teda namiesto ibuprofenu 400 si dat 600 ( teda 3x200). Po 4 hodinach uz iba normalnu davku. Toto bolo jedine, co mi zaberalo. Teraz uz taketo bolesti nezvyknem mavat, iba raz za 2-3 roky a vtedy si tu zvysenu davku dam...lebo ta odporucana mi na menstr.bolesti proste nikdy nezabrala. Okrem tejto rady mi nikdy nic ine nepomohlo a to moja mama za sociku so mnou cvicila jogu, davala mi pit rozne bylinky a pod., skusala aj to, co vtedy nebolo bezne ani lahko dosupne, ale bez uspechu. Zmiernilo sa to az po porode a mam pocit, cim sa viac blizim k prechodu, tym mensou bolestou sa menzes hlasi.