Pretrvávajúci zápal dutín

misickaa4
26. dec 2022

Dobry den,

Chcela by som sa spytat tych , co uspesne prekonali zapal dutin.co Vam pomohlo?
Mne ale orl zakazal konvickovanie...zevraj sa to tym moze zhorsovat.
Mavam aj teploty, zvysene crp ale to sa neda donekonecna uzivat atb...
Podstupili ste nejaky zakrok, alebo pomohlo nieco ine?
Vdaka

janinah
26. dec 2022

Ak si sledovaná na orl,tak dr.v prípade potreby navrhne správny ďalší postup napr.CT,FESS ci iný zákrok.Ako dlho používaš solux a kvapky do nosa? S konvickovanim ma dr,pravdu.

misickaa4
autor
26. dec 2022

@janinah solux mi nikto nedal
Kvapky mam cca 1 mesiac

janinah
26. dec 2022

@misickaa4 suche teplo teda solux alebo nahriata soľ v bavlnenej ponozke je základ liecby...v Sk.Zdravotnici je o tom príspevok,môžete precitat

loginexistuje
26. dec 2022

@misickaa4 solux si musis kupit to je pristroj a je zaklad v liecbe dutin a ake si mala crp ze ti davaju stale atb ?

misickaa4
autor
26. dec 2022

@loginexistuje naposledy 90, ale to prioritne nemuselo byt z dutin. Mala som bakteriu v crevach

loginexistuje
26. dec 2022

@misickaa4 to je veru dost 😔

kaci311
3. mar 2023

Prosím vás je tu niekto po Fess operácii? Som mesiac a pol po operácii a trápia ma znova bolesti , pripuchnute okolie nosa a oka mám stále, neviem či je to normálne, avšak na poslednej kontrole v nemocnici mi povedali, že po ORL stránke má už nemá čo bolieť, že to bude trojklany nerv tak ja neviem... Neviem ani či som naozaj pripuchnuta alebo mi to také ostane už naveky po tej operácii že jednu stranu mám málinko inú ako druhú...mala som rozsiahlu operáciu, odstraňovali zhrubnutú časť sliznice v nosnej dutine a čeľustnej, záver z histologie bol chronické zápalové veľmi ťažkého stupňa...hnis som tam chvála Bohu nemala... Po operácii som brala dvoje antibiotika, stery z hrdla nosa negatívne... prosím ozvite sa ak máte niekto skúsenosť alebo podobné ťažkosti...

misickaa4
autor
3. mar 2023

@kaci311 zuby mate skontrolovane? Minimalne rtg?