Ženy idem si poradu keďže je piatok a moju doktorku endokrinologičku už nestihnem,liečim sa na štítnu žľazu mám zmierne zníženú fukčnost,robili mi aj puknciu zatiaľ tam mám 3 uzly a jednu cystu ale nejak nevyvadzaju operáciu som teda nechcela absolvovať keď to nebolo nutne keďže kojím,doktorka tiež už uznala že počkáme že zatiaľ to nesúri na kontrolu a ďalšie odbery mám ísť v auguste predtým a moja dcérka mala 3m teraz má 5m,teraz ide Oto že som myslela že mám klasickú chrípku,boli má veľmi hrdlo,bola som u svojej obvodnej doktorky ta tam nevidela napuchnute mandle pritom má hrdlo boli naozaj veľmi,stále mám zimnicu,opuchnuté jedno oko aj krvavé upchatý nos a strašne som slabá,napadlo má či to nemôže byť tou štítnou žľazou
@larosabigi pred 3m cca
By som v pondelok začala endokrinologicke, za tri mesiace sa môže stav zhoršiť. Nech urobí nové odbery.
Ja som mala tiež také šťavy akoby pri chrípke, zvýšenú teplotu, únava, depresia, zimnicu, a stále by som spala. A výsledky boli zle, ale ja som našťastie nekojila a mohli mi hneď nastaviť liečbu.
Stavy
@larosabigi no veď Oto horšie nechcem odstaviť malú od kojenia keď to nie vyslovene nutne ak budú ale veľmi zle nič iné mi neostáva
@larosabigi ďakujem áno ctím sa hrozné ako keby má prešiel kamión a cely deň som strávila na zahode hnackujem
@angie_l to je tiež jeden z príznakov. Určite by som nečakala do augusta, zavolala by som a opísala situáciu, a určite nestojí to za to aby si kojila za každú cenu ked budeš mať zle výsledky...
@angie_l tiež som mala podobné stavy a k tomu sa mi triasli ruky...bola som na odbere a ština žľaza robila problém...určite choď k lekárovi a urob si nové testy...taktisto som sa poradila aj s lekárom, ktorý sa špecializuje aj na alternatívnu liečbu a ten mi odporúčil aj bio doplnky výživy takže s liekmi užívam aj aloe veru a kolostrum a syptómi mám už zmiernené...nakoľko som chcela ušetriť tak ma aj zaregistroval som spokojnou partnerkou nemeckej firmy LR...pre viac info mi napíš správu ;)
@majkasmih89 som tam tiež zaregistrovaná čiže poznám
@angie_l áno môže, a kedy ti robili odbery ?