Ahojte, bola som chorá, mala som zapalené dutiny, hrdlo, kašel, sople a pritom teploty, dostala som atb klacid, cez víkend som preležala. V pondelok som išla do práce, teplota už nebola, ale stále som sa cítila zle, proste dolamaná, nič som nevládala, od utorka zase teploty.. V stredu som už v práci nevládala, od štvrtku som ostala doma, čiže 4 dni doma. Doktorka mi ešte predpísala ventolin. Ale ja sa stále cítim slabá, nič nevládzem, akoby ma všetko bolelo, v štvrtok a piatok som už teploty nemala. Od včera zase, síce len zvyšené, ale cítim, že ju mám jednoducho. Cítim dosť zuby, hlavne na ľavej strane akoby ma boleli zuby, ale už tomu nerozumiem. A zajtra už potrebujem ísť do práce, od utorka na školenie, no ja nerozumiem....Ja viem, že nie ste lekári, je mi to jasné, ja som predsa u lekára bola... len nechápem, že to tak pretrváva..
Tie zuby to je normalne a ked sa zohnes ta bolia este viac nie? A tie hlieny tiez trvaju. Ja som pri akutnej sinusitide mala zelenooranzova - som sa bala ako fras, ale atb u mna nezabrali - teda najprv ano a potom znovu chora. Musis lezat, veeeela pit a suche teplo na dutiny. Nahrievaj sa suchym!! Teplom (nahriata plienka, ja som si aj teplu salku v zufalstve priklada🙂
Nechcem krivdit, ale dostavaju % z predaja:( mne tak gynekolog mirnix dirnix predpisal antikoncepciu. Ani som ju nepotrebovala, ani som ju pre rodinnu anamnezu nemala uzivat...
Sinusitida - ako vysita - nepreliecila si sa poriadne - udrelo na dutiny. Telo neoklames - musis to vylezat. Daj sa vypisat na tyzden? Inac, tie atb ti dali len tak - ci si mala crp/ stery robene? Takto som ja vzdy dopadla ked mi dr strelil atb hala bala a pritom to bola viroza. Odpalili ma este viac