Ahojte,
koncom novembra 2021 som prekonala zápal močových ciest ( mávam chronické). Kontrolná kultivácia ukázala 2.12 baktériu: Moč aeróbna kultivácia: Enterococcus faecium 10^4 / 1 ml.
Urológ povedal, že často je zdrojom pošva tak som išla na gynekologické vyšetrenie. Bežný ster aj ostatné na mykoplazmy, ureo a chlamýdie atď negatívne (15.12.2021).
Gynekológ ma poslal späť k urológovi, vraj ma nemajú posielať na gynekológiu, keď je to uro problém.
Počas sviatkov mi bolo lepšie no teraz opäť cítim nutkanie na wc (často) a mierne rezanie akoby mechúra a pálenie v pošve. 3.1 som bola u obvodnej moč je vraj sterilný.
Môže to byť len nepohodlie po prekonanom zápale ? Už mi je trápne ísť opäť k urológovi, ale cítim, že nie som v poriadku :(
Krvné testy ok.
Ďakujem🙂
@aahajnalka ale ja už mám zápal vyliečený, posledný výsledok z mocu tento tyzden bol v poriadku… beriem dmanozu, brusinky no aj tak ziadna zmena
Na nefrologii si bola? Ak nie, treba ísť.
@nikpa nie nebola som, ale z krvnych testov vysli oblicky v poriadku
24 hodinový moč si zbierala? Sono obličiek? Ja som tiež pochodila kade tade po lekároch ale až druhý nefrolog mi ako tak pomohol...
Nasad si aspon zatial blokurima a urovaxom ti mohol dr predpisat aspon na 3 mesiace
Ahoj autorka, prosim ta, pomohlo ti nieco nakoniec?
Vyskúšaj Urixin, v zaciatocnych stádiách este dokáze pomoct 🙂