Pretrvávajúce ťažkosti po urologickom zápale aj napriek negatívnym výsledkom

7. jan 2022

Ahojte,

koncom novembra 2021 som prekonala zápal močových ciest ( mávam chronické). Kontrolná kultivácia ukázala 2.12 baktériu: Moč aeróbna kultivácia: Enterococcus faecium 10^4 / 1 ml.

Urológ povedal, že často je zdrojom pošva tak som išla na gynekologické vyšetrenie. Bežný ster aj ostatné na mykoplazmy, ureo a chlamýdie atď negatívne (15.12.2021).

Gynekológ ma poslal späť k urológovi, vraj ma nemajú posielať na gynekológiu, keď je to uro problém.

Počas sviatkov mi bolo lepšie no teraz opäť cítim nutkanie na wc (často) a mierne rezanie akoby mechúra a pálenie v pošve. 3.1 som bola u obvodnej moč je vraj sterilný.

Môže to byť len nepohodlie po prekonanom zápale ? Už mi je trápne ísť opäť k urológovi, ale cítim, že nie som v poriadku :(

Krvné testy ok.
Ďakujem🙂

aahajnalka
7. jan 2022

Vyskúšaj Urixin, v zaciatocnych stádiách este dokáze pomoct 🙂

autor
7. jan 2022

@aahajnalka ale ja už mám zápal vyliečený, posledný výsledok z mocu tento tyzden bol v poriadku… beriem dmanozu, brusinky no aj tak ziadna zmena

nikpa
7. jan 2022

Na nefrologii si bola? Ak nie, treba ísť.

autor
7. jan 2022

@nikpa nie nebola som, ale z krvnych testov vysli oblicky v poriadku

nikpa
7. jan 2022

24 hodinový moč si zbierala? Sono obličiek? Ja som tiež pochodila kade tade po lekároch ale až druhý nefrolog mi ako tak pomohol...

adriannasvk
7. jan 2022

Nasad si aspon zatial blokurima a urovaxom ti mohol dr predpisat aspon na 3 mesiace

lollinka15
16. jún 2023

Ahoj autorka, prosim ta, pomohlo ti nieco nakoniec?