Ahojte mamicky.
Mojim problemom su opuchy noh aj po porode, a to uz ubehlo 6 tyzdnov. Mala som velmi velke opuchy pocas tehotenstva,fakt velke, no vysledky vysetreni som mala v poriadku len ze mam velmi vela vody. Rodila som sekciou, a na treti den som dostala odvodnovaciu tabletku ale len polovicu ze aby mi neodislo mlieko. Aj som sa zacala odvodnovat, na wc som bezala kazdu chvilu a kila isli tiez dole jedna radost. No po asi 3 dnoch uz som sa prestavala odvodnovat, tak ta pol tabletka asi nebolo nic moc, a nejake tie opuchy mi este ostali, hlavne na nohach, ked si stlacim tak este stale mi tak ostane prst, topanky si na seba este ziadne neviem kupit, no je to velmi neprijemne. Ubehlo uz 6 tyzdnov a este to stalenie je ono, jasne ze je to omnoho lepsie ako pocas tehotenstva ale tie opuchy tam zato este su a vsade kde citam tak inym odisli do 2-3 tyzdnov, tak neviem co moze byt problem u mna. Akoby to vsetko zastalo a dalej sa neodvodnovala, alebo neviem. Mate s tym niektora skusenosti, alebo co mysite ze moze byt problem? Dakujem za kazdu odpoved...
@gvenduska sama som si ho dala
Keď som si čosi pýtala v nemocke povedali mi,že je to po pôrode normálne
A už som bola z toho taká zufala a dala som si to sama
Je to magnezium len sa to vola magnerot
Dala som si dve tabletky a mala som pokoj ,fakt som ráno vstala ako keby o 10kg menej
@anitka91 toto iste trápi aj mna
Po prírode som 4 deň a opuchy nôh ešte horšie ako v tehotenstve a to nehovorím že vonku je take počasie ako je keby boli horúčavy tak neviem aké by som ich mala
Ja som dostala tabletky ale nepomáha to