Ahojte. Neviem ci už to je psychikou alebo mi naozaj niečo je. Asi pred 3 týždňami mi začali bolesti v oblasti epigrasu a oproti v chrbtici. Zľakol som sa keď som si pozrel net ze príznaky a hneď všade rak pankreas. Pochodil som za 2 týždne v nemocnici dosť toho. Mal som behom 2 týždňov 3x odber krv hádam na všetko co sa da, moč, stolicu na všetko možné . Všetky výsledky počas tej doby boli úplne ok. Bol som na gastre na hadicu do žalúdka a tak isto všetko v poriadku. Bol som na sono poslaný kde bolo tak isto všetko ok. Pankreas videné nejaké časti ale tie boli ok. Keď bolesti pretrvávajú tak som si vydupal žiadanku na MR+MRCP. To som absolvoval tak isto všetko ôk bez akejkoľvek zmeny ci nálezu. Robili mi pečeň, pankreas, zlcnik, oblicky, Nadoblick. Všetko ok. Absolvoval som RTG chrbtice. Okrem klasických drobnosti zohladnenych veku nič zvláštne.... Včera som bol u fyzioterapeuta. Ponapraval ma riadne, pomasiroval. Bolesť chrbta je už iná taka ako keby ma prešiel vlak zrejme po masazi. No trápi ma ta bolesť brucha. Nie je silná ale je taka ze na to stále myslím. Chvíľami mam pocit ze ma doslova svrbia organy a nemám ako sa poskriabat. No a posledná vec je stolica a vetry. Naduva ma a strašne to smrdí a aj stolica. Nejaké rady?
@peterfeher1975 áno stolica bola odobratá a tak isto výsledky vraj ok. No mňa brucho pobolieva permanentne stále trocha a stolica je taka divná a smradlava.
alergie a intolerancie a hit ? ak vsetko negativne tak rieist psychosomatiku
a jedna info ho.no smrdi tak to ma byt
@11spido11 toto všetko si vážne stihol za tri týždne? ty si lekár? lebo ja bežne čakám na jedno vyšetrenie 3-4 týždne, dokonca na MR aj 3 mesiace... gastro - vyšetrenie žalúdka - 2-3 mesiace, kolonoskopia 3-4 mesiace, alergológia aj pol roky napríklad, odbery krvi plánujú tiež na 1-2 týždne dopredu... žasnem. kde je taký perfektný prístup k pacientovi?
@lonely66 áno stihol. Krv a moč mi dala obvodná papiere. Na gastre mam kamarátku co robí sestričku tak tam problém nebol s vyšetrením a hadicou do žalúdka, no a MR vyšetrenie som si platil 240 eur na rýchli termín cez víkend lebo som mal strach z pankreasu ci to nie je. Kolono a alergológia som nemal.
@mamina7070 nemal som vyšetrenie zatiaľ žiadne na to co píšete. Áno ho*no smrdí ale nie toto co mam teraz to som nezažil ešte.
@11spido11 nechce sa mi verit ze ti nerobili krvne testy na gastre lebo to je zaklad
ak tam mas kamaratku tak ju teda popros
Nepisal si uz opakovane pod inym nickom?
@stanulienkat nie nepísal. Ale určite som komentoval svoj problém v inej diskusii. Nik mam len tento jeden. Založený cca týždeň.
@mamina7070 krv mi brali 2x u obvodnej a jeden krát na chirurgii kde ma poslali prvý krát pre tie bolesti brucha. komplet KO, ďalej všetko čo sa dá na pečeň a Pankreas, crp atď. Ale na gastre na nejaké tieto veci nie. Ale po sviatkoch tam zavolám a pôjdem tam na tie intolerancie.
@lonely66 ako nema postupnost? Ma milion vysetreni, ktore su negativne. Je az prevysetrovany. Treba zhodnotit, ci to nie je naozaj ta psychika. A nie chodit po milion lekaroch a na internete si samozdiagnostikovat rakovinu pankreasu.🤦♀️
@stanulienkat psychika môže byť zlá u mňa mam aj Tetaniu diagnostikovanu no neviem prečo ma boli to brucho stále niekedy menej niekedy strašne, bolesť chrbta, pocit ze ma svrbi žalúdok no ten sa poskriabat nedá a tie stolice škaredé.
@11spido11 Peter, daj sa do kludu!!! Ved ako píšeš máš všetko ok. Tak už len psychiater ti pomôže, neskúšal si?
@peterfeher1975 nie neskúšal som. Objednaný som no až na 29.4. Ja sa snažím byť v kľude ale nie je mi dobre. Idem na prechádzku prejdem možno kilometer a je mi zle na odpadnutie slabý som ako mucha. Cítim ze nie som ok a ci toto dokáže psychika neviem....
@11spido11 dobry deň, ako ste prosim vas dopadli ? Ja mam presne tieto iste problemy…. Gastro, sono, reumatolog (kvoli chrbtici), neurolog, krvne odbery na infekcnom všetko mam OK. Neviem ešte na aké mam ísť vyšetrenie.
@vikiiiiiiii33 psychiater?
@mamina7070 aj k nemu chodím. Ale ja mam take silne bolesti toho chrbta v noci, že hocikedy sa nato zobudím a musím sa íst prejsť po dome, a potom znova ľahnúť. Jediné čo mam zistené alebo kvázi pozitívne je borelioza Img, ale chrbat a klby z boreliozy, ževraj určite nebolia podľa názoru pani doktorky z infekčného 🙃
@vikiiiiiiii33 nikto mi nič nezistil mal som robene vyšetrenia aj MR aj Endosono ale nič chvála bohu. Par mesiacov bolo dobre a teraz už druhý týždeň zasa bolesti chrbta krížov a brucha. Už fakt neviem co robiť. Jedine co mi nerobili je kolono. Tak zrejme navštívim znova doktorku.
@vikiiiiiiii33 a vy ste nejako pokročili zistili vám niečo? Ja som mal zle výsledky moču včera a zajtra idem poobede na urologiu lebo vraj obličky toto vedia robiť aj tieto bolesti všetky.
@vikiiiiiiii33 mne potvrdili tiež boreliozu aj igm aj igg pozitívne. Ale meviem ci to robi ona. Bokia ma stale kríže, lopatky, rebra, brucho.
@11spido11 no ja som mala iba igm pozitivne.. nahodou hlab27 vam nebrali?
@vikiiiiiiii33 nie to nebrali ale cital som nieco o tom. Len neviem co to presne znamena. To berie obvodna ci na infekcnom?
@11spido11 to berie len reumatolog. Na infekčnom mi brali len boreliozu
@vikiiiiiiii33 a to je na nejaku reumu ci?
@11spido11 to je vseobecne na reumaticke ochorenia, ale konkretne ochorenie sa zistuje v piešťanoch
@11spido11 bol si na gastre? Brali ti vzorku stolice??