Pretetované materniske znamienko

queen_natsss
25. okt 2021

Dobrý deň chcela by som sa poradiť s niekym kto mal alebo ma taky problém ako ja. Bola som si dať tetovanie na ruku. Tatera som upozornila že mám tam 3 materniske znamienka. Dva obišiel a nie sú vôbec pretetovane. Ale keď mi obzarok otlacal na ruku tak to prekrylo 3 materniske znamienko a ja som si to nevšimla. Všimla som si až doma že je pretetovane a ja ho nemôžem nájsť. Aj keď som pozerala na to mieste. Mam dosť veľké obavy.

nelca0510
25. okt 2021

@queen_natsss ja by tebou riešim s kožnou. Nech sa na to znamienko pozrie.

queen_natsss
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
queen_natsss
autor
25. okt 2021

@nelca0510 ono to bolo tak ze ja som tam mala vyrazku na ktorej bola zaschuta krv preto sme sa pomýlili

nelca0510
25. okt 2021

@queen_natsss chápem. Už sa stalo. Ale išla by som s tým k dr.,radšej nech to pozrie a povie čo s tým

queen_natsss
autor
25. okt 2021

@nelca0510 samozrejme ze idem pre istotu aby som bola kľudnejsia. Akurát tam dnes zavolám Strašne ma to štve že sato stalo.

levantine
25. okt 2021

@queen_natsss Treba ist co najskor k doktorovi. Znamienka sa nemozu pretetovavat.

queen_natsss
autor
25. okt 2021

@levantine nemusim mat strach keď pôjdem čím najskôr?

levantine
25. okt 2021

@queen_natsss Nemaj strach. Za taky kratky cas sa tam nic nestane. Doktor rozhodne ci to treba vybrat. Neboj sa vse bude dobre ❤

queen_natsss
autor
25. okt 2021

@levantine nevadí keď to materské znamienko nie je vidno? Ďakujem veľmi pekne za odpoveď ❤️❤️❤️to čo je označené tak niekde tam je to znamienko. Da so to ešte odstrániť ak bude treba?

levantine
25. okt 2021

@queen_natsss Ked nie je vidno, doktor sa bude musiet rozhodnut ci ten kusok vyrezat (neboj sa neboli to umrtvene) alebo povie nechat zahojit a bude ti to sledovat. Niekedy sa poranene znamienka nechavaju sledovat, niekedy urcia ze co najskor vybrat.
Predpokladam ze bolo to klasicke nevypukle znamienko vsak?

queen_natsss
autor
25. okt 2021

@levantine ak mi to potom vyreze a zahoji sa mi to môžem potom dat si to naspäť dotetovat pretože to potom bude chýbať. Nebolo vypukla bol to len fliacik na pokožke. Len som mala strach pretože viem že musí ostať nepretetovane aby sa dalo kontrolovat. A ďakujem ze si taka ochotná a vysvetľujes mi to ❤️

levantine
25. okt 2021

@queen_natsss Fliacik moze byt aj pigmentova skvrna. Kolko to malo asi mm? Alebo si si ista ze klasicke hnede znamienko. Keby to bola pigmentova skvrna tak to nevadi. Ak by ti to vyrezali, ked sa to zahoji mozes pretetovat. Ale az po dlhsom case. Jazvy sa hoja dlhsie.
A nielen preto sa nemozu pretetovavat, aby sa mohli kontrolovat. Pri mechanickom poskodeni moze prist k neakej zmene. Moze aj nemusi. Kontrolovat by sa mali pri akomkolvek poskodeni.

Rado sa stalo ❤ potom mi napis do spravy ako si dopadla

queen_natsss
autor
25. okt 2021

@levantine tu ti pošlem fotku ako vyzerá to druhe pretože oni sú rovnaké. Aspoň tak yzerajú. Fúú koľko mm tak možno 0,5-1 mm viac určite nie. Aj to viem že môže nastať nejaká zmena. Tak po asi 2 hodinou sedeni s telefón pri ucho som vybavila termín na piatok. Keďže žijem v nemecku tak je to katastrofa dosť nejaký termín u kožného. Ale podarilo sa mi to ❤️❤️jasne že ti dám vedieť

levantine
25. okt 2021

@queen_natsss takze klasicke znamienko. Neboj doktor bude vediet co s tym a neboj sa hned sa tam nic s tym neudeje. 😉 Budes ok

queen_natsss
autor
25. okt 2021

@levantine ďakujem veľmi pekne aj sestrička povedala ze to je v pohode. Pozrie nato a keď bude treba odstráni. V piatok tam mam ist ❤️❤️

levantine
25. okt 2021

@queen_natsss vidis, vsetko bude fajn ❤

lilula9
23. mar 2024

@queen_natsss prosím vás ako to dopadlo s tým znamienkom ???