Stalo sa niekomu, že si pretazil ruky (palcove šľachy) z pravdepodobne manipulácie s bábätkom, plus štandardné žensle práce ? Tak že normálne ruky stuhli a museli ste si ich rozcvičiť aby ste mohli so zapastiami hýbať?
Ak áno ako ste to riešili?
Ja síce chodom na rehabilitacie ale lepší sa to naozaj pomaly, tak reku že sa inšpirujem ak niekto mal podobný problém ..lebo zatiaľ si pripadám dosť divno, keď sa ma pýtajú z čoho to mám a ja im hovorím, že z bábätká :D
@vivi111222333 mňa bolia lakte a svaly okolo. Najskôr len pravá ruka a keď som ju kvôli tomu začala viac šetriť, začala pobolieval aj ľavá.🙁 K cvičeniu som sa zatiaľ nedonutila, ale musím už.
ja som mala preťažené celé ľavé predlaktie, malá mala reflux a koliky, jednu etapu sme prerevali spolu ... do nosiča/manducy ani za svet, tak som nosila. Na ruku trochu pomohla bandáž, taká tá športová. Akoby to spevnilo ruku a bolo to o dosť lepšie. Aj keď teda, myslela som, že si ju načisto "odpálim". Našťastie keď prešli koliky, bolo treba nosiť oveľa menej a časom bolesť odoznela.
To je proste neskutočné keby som to nezažila, tak by ma ani nepadlo že také niečo môže nastať .....a presne tak som dopadla aj ja že keď som prestala trosku ľavú ruku moc používať a dala ju do ortézy tak som si odpálila pravu, takže mám obidve ruky dokázané a malá sa mi akurát vstáva na nožičky 🙈🙈🙈🙈
Ale ako tak čítam je nás viac s rôznymi bolesťami 🙈🙉
Áno chodila som na laser a elektriku a pomohlo mi to
Kamoska tak skoncila skoro pod nozom. Nastastie jej pomohol dobry fyzioterapeut.
@vivi111222333 koľko kg váži bábätko??
@11iva11 cez 8 kg
@laura164 za aký čas sa to to upravilo s rehabkami?
@vivi111222333 mne to pomohlo po týždni
Ja som mala asi mesiac bolesť pravej ruky vždy keď som si ruku dala do kvázi neprirodzenej polohy pri nadvihovani zadku malému pri prebaľovani, som si kúpila bandáž ale ta mi zase zavadzala, potom to prešlo samé od seba, ale veľmi ma to prekvapilo že zrazu z ničoho nič bolesť pri námahe
Edit: už som sa mala za cintlavku ufnukanu co nič nezvládne, tak ste ma potešili 🤭
@vivi111222333 Vobec to nie je divne a vlastne uplne bezne. Ja som to riesila dlahou a striedala som ruky a najvacsia pomoc su stka a nosic... proste nosit co najmenej. Nijak som to nerielisa, preslo to same. Ale potom ma seklo v krizoch😅
Baby tak ste ma " potešili" že nie som v tom sama 💪💪💪
@vivi111222333 ano,moja kamoska si takto pretazila zapastia. Ja som zase nachylna na krcnu,takze mam neustale stuhnutu krcnu a ramena,rano sa neviem rozhybat. Casom sa ti to zlepsi,len cvic vzdy,ked mozes.