Zdravím, potrebovala by som poradiť zubnú ambulanciu, v ktorej pracuje veľmi milý a ohľaduplný personál(predošlá zubárka mi spôsobila traumu). Najlepšie by bolo ak by mali primerané ceny za ošetrenie.
Ešte potrebujem poradiť ako postupovať ak chcem začať chodiť do novej zubnej ambulancie. Či musím ísť za svojou starou zubárkou pre kartu, či ako to funguje. Nerada by som s ňou ešte niečo riešila. U svojej starej zubárky som bola naposledy pred asi 3 rokmi.
Za každé odporúčanie budem vďačná
@moni106 nic netreba odhlasovat mne zubar povedal ze staci len podpisat u neho ako noveho
@katulienkax tak potom bol tvoj prispevok bezpredmetny.
U mna bol potrebny takyto postup.asi ma kazdy ine pravidla
Ja som tiez musela zajst k povodnej zubarke, tam vypisat ziadost o vyradenie a napisat adresu noveho zubara. Ona mu potom poslala vypis z mojej karty. Takze kazdy zubar to ma inak.
žiadne "každý iné pravidlá" u zubára neplatia 🙄 zubár nie je ani všeobecný, ani gynekológ.... ja mám troch zubárov, vôbec o sebe nevedia a ani nemusia. a k prvej ani už nikdy prísť neplánujem, s kartou nech si robí čo chce, aj tak si každý nový urobí vstupnú prehliadku sám.
@kajka009 každý zubár to má inak, najlepšie je opýtať sa v tej novej ambulancii, oni ti už povedia. Niekto vyžaduje kartu od starého zubára (ja som tiež musela doniesť), niekto ti len povie, že sa máš len telefonicky odhlásiť od starého zubára no a niektoré moderné ambulancie to vyriešia všetko za teba, že nemusíš nič - kamoška len podpísala zmluvu u nových a oni ju od starého zubára odhlásili sami. Takže opýtaj sa, ako to funguje u nich.
@kajka009 ak si sa dohodla s novym zubarom.tak treba od stareho zobrat odhlasenie.vies to riesit aj telefonicky a moze aj niekto iny ten papier vziat a s tym papierom potom k novemu.to je vsetko