Prestali ste fajčiť a nepribrali ste?

alzbeta311
18. aug 2021

Ahojte, prestala som fajcit, zo dňa na deň, už je to par dni bez cigarety, nie som tehotna, len som proste dala cigaretam stopku. Pozorujem na sebe, ze stale by som nieco vyjedala, vecer dokazem zjest na posedenie 2 baliky keksov - ako vcera napriklad. Moj den vyzeral tak, ze rano kava s cigou to boli ranajky, pred obedom som vyfajcila 2-3 cigy, obedu trocha, zas ciga, ciga. Na veveru uz len nieco rychle studene a padla krabicka za den. Vecer pohar vina zas ciga ciga. Teraz ani kavu si nedam, ani vino, aby som nemala ziadny chtic si zapalit. Na ranajky sa najem, prejde hodina 2 a ja by som zas nieco jedla, potom zas obed, a uz zas mam na nieco chut.. Ale zaujimalo by ma ak ste prestali fajcit a nepribrali ste, ako ste to dokazali? Mam momentalne 55kg, mam strach ze za tyzden budem mat aj 80kg ked budem len vyjedat stale nieco. Led si dam zuvacku, dokazem zbachnut 2 baliky na posedenie. Nechcem sa k cigaretam vratit len kvoli tomu aby som si udrzala postavu

anonym0001
18. aug 2021

@alzbeta311 ano, podarilo sa nepribrat, keďže som pravidelne cvičila a pravidelne behavala.

maryah
18. aug 2021

@alzbeta311 Tiež som razom prestala a našťastie som nepribrala... Netreba nad tým rozmýšľať, práve naopak, zamestnať hlavu niečím iným... Alebo niečo v ruke držať, nejaké pero, prípadne tie kadejaké antistresové loptičky...

mabenn
18. aug 2021

@alzbeta311 radsej zapit vodou ako zajedat, zuvacky zut, hybat sa vela, pomoze aj na stres

engynka
18. aug 2021

Ja som toez tak prestala zo dna na den. Toto nutkanie furt nieco jest/vyjedat som mala aj ja ale teda velmi som sa ovladala. Mne pomahalo nakrajat si ovocie zeleninu na take tycinky - akoze cigareta 😂 pripadne aj samotne tycinky alebo orechy - volila som radsej slane (ale nie cipsy tie nemam rada) ako sladke pre istotu. Pribrala som 0.0 nic 😂 Ono to po nejakom case zmizne.

michaela789
18. aug 2021

@alzbeta311 ja som nikdy nefajčila ale kolegyňa keď prestala, mala presne ten istý problém - nonstop žravka. Riešila to orieškami, ryzovymi chlebikmi, semienkami.... Takými "zdravšími" snackmi s čo možno najmenej kaloriami. Preklenula tak tie kritické prvé týždne a potom to všetko ustúpilo, keď sa jej telo vyčistilo.

janina1127
18. aug 2021

Kamarátka tak sekla a začala priberať, tak nakoniec si povedala, že miesto toho aby fajčila začne chodiť cvičiť a ozaj to jej pomohlo, už teraz jej ciga na um ani nepríde a sladkosti detto.