Dievčatá, viete čo sa mi ráno stálo?Som zvedavá hlavne v tehotenstve či ste to už niektorá zažila. Zrazu som prestala vidieť na ľavé oko. Trvalo to asi 20 minút, bolo to nepríjemné, no prešlo to.
@simsalabim Ďakujem za článok. Je zaujímavý.
V každom prípade u mňa Covid znova vyvolal depresie a panicku poruchu a mám pocit že aj problém z očami.
Človek už nevie čo robiť.
@simsalabim s očami
@vanda323 vypocuj si ten rozhovor cely, clanok je v podstate o nicom. A drzim palce, nech sa ti ulavi. Urcite si to daj vysetrit.
@simsalabim Určite si to vypočujem celé. Ešte raz vďaka.
@vanda323 ja som to mala pred par rokmi keď som bola tehu. Myslím si ze to bola očná migréna.
Pre istotu smer oftalmolog aj neurolog /ocna aura pri migrene, MS atd/. Moze ale aj nemusi to byt nic vazne.
@dadulamamula Uvidím dúfam že sa to už nezopakuje
@vanda323 urcite to bezny prejav nie je. Ani v tehotenstve ani bez neho. Hod sa do kludu a pockaj. Keby sa situacia opakovala tak zavolaj na najblizsiu neurologiu. Mna par krat vystrasilo velmi vyrazne opakovane mravcenie v hlave a v kutiku a na kusku jazyka. Nakoniec ukazalo sa, ze to mam zo stresu. Predpisali mi magnezium a bolo to ok. Su od toho 2 roky asi. Urcite to nebolo nic vazne, lebo pocas 2 rokov by sa urcite nieco prejavilo. Je dost mozne, ze to bude ako u mna..
@vanda323 poruchy zraku v tehotenstve,to by mohlo suvisiet aj s preeklampsiou
@marticka85po Ale tlak je ok
@kittykat22 No mne aj občas trpne perá,.a aj nohy mi tak staca. Doktorka tvrdí že môžem mať tetaniu
to, ze nevidis na oko, sa mi nezda koser. Trpnutie a podobne moze byt prejav tetanie. + ako vravis, aj panicka porucha. Psychika je silna, vselico si vieme namyslat, ale to nevidenie na oko - ak je to naozaj tak, a nebolo to len v hlave, v poriadku to nie je.
Na to oko si nevidela vobec? Akoze tma alebo si mala poskodenr videnie ze napr si videla tak ako ked ti niekto frkne vodu do oka alebo ako ked si v tme a pozres sa do slnka a potom do tmy ze tam mas nejake obrazce?
@vanda323 https://www.google.com/amp/s/video.sme.sk/c/amp... Niekde som citala aj o tom, ocneho lekara, ako vela ludi ma potom problemy s ocami, no neviem to najst, mizno to spomina aj tento neurochirurg.
V kazdom pripade, zrazu prestat vidiet na jedno oko nie je v poriadku a treba to vysetrit.