Prešli vám opakované zápaly prsníka, keď ste začali odstriekavať miesto kojenia?

14. sep 2020

babo ma 3mesiace. 4ty krat mam zapal.. uz som raz mala aj horucky aj antibiotika. babo ma ortezu neviem si ho uplne spravne prisat. pani laktacna u nas bola uz viackrat je super ale bez nej mi to nejde tie spravne.polohy aj ked sa s muzom a babom velmi smazime... uvazujem co mam spravit. jasne ze chcem dojcit... ale tie bolesti a horucky ma oslabuju.. jest furt paraleny a antibio tiez nie je cesta... neviem ci ked by som zacala.odsavat tak tis zapaly prejdu? viem ze to nie je idealne riesenie. ako ste vy vybojovali dojcenie? co mozem este spravit? viem ze spravne prosatie je zaklad ale ked s tou ortezkou nam to nejde.. dojcit sa dojci.. len tie moje prsia. pomoc. dakujem

marikost
14. sep 2020

odsavacka mi velmi pomohla, ked ma boleli prsia alebo ked som ich mala plne, urcite odporucam. Mne pomohla odsavacka medela, da sa nastavit sila odsavania. Urcite aj na mk ich je vela.

marikost
14. sep 2020

@marikost a nie namiesto kojenia, ale kombinovat. Nadojcit a potom odsat alebo ked spi a su plne.

autor
14. sep 2020

dik

cezpat
14. sep 2020

Ja som mala opakované zápaly. Pri začínajúcom zápale mi veľmi pomohlo natrieť dané miesto kvapkami Audiron. Neprešlo to do veľkého zápalu a bolesti. Dosť mi to pomohlo, aby som nemusela riešiť už viac lieky, no ak tomu jasné odsať, masírovať po teple...

ledgerka
14. sep 2020

2 krat som mala zapal ale nastastie nie silny lebo som to podchytila skoro. Pred kojenim treba nahriat, po kojeni schladit. Davala som si taky natieraci tvaroch do plienky a to prikladala. Ma to protizapalove ucinky. Normalne to natries na latku a potom skladujes aj par dni v chladnicke. A este som mala taku protizapalovu mast ktorou som natierala na tie cervene miesta. Odporucit ti ju ale neviem, nezijem na SK a tam to nepredavaju, ale nejaky ekvivalent sa snad najde.