Ahojte kočeny..viem, ze na tuto temu tu uz diskusia bola. Viem, ze jedine, co si mozem dat je Paralen.
Ale baby zaujimalo by ma tie co ste mali migrenu iba v tehotenstve tak ako ja -preslo vam to po porode? Ja STRASNE DUFAM ZE ANO 🙌 lebo cakam druhe,pri prvom mi nic nebolo...a zvladnut to pri 2 a pol rocnom chalaniskovi je zahul a potom este babo do toho..
@lilly2303 u mna rovnako. Zacali po prvom porode - dcera uz ma 23 rokov…
U mna praveze zacali na konci druheho tehu (nikdy predtym som nemala) a mavam ich doteraz 😕 (syn ma skoro 13r). Hlavne ked mam dostat menzes, niekedy ale aj len tak, z nicoho nic. Vraj hormonalne zmeny to spustili, neurologicka (kedysi davno) mi nevedela povedat, ci a ako sa toho zbavit 🤷♀️
Mne sa migréna práveže stratila v tehotenstve a po pôrode sa vrátila ešte vo väčšej sile.Mam migrény asi 2krat do týždňa čiže asi 8zachvatov za mesiac.Je to lepšie v lete a na jeseň až do jari sa to zhorší.
nie... práve naopak. dlhšie trvá...
@zorema Ahoj mne migrény začali po prvom pôrode, dúfala som že počas druhého sa to úpravý. Opak však bol pravdou, celé druhé tehu som mávala migrény a už som pomaly rok po pôrode a migrény mám stále 😠